Anladım hocam o zaman uzun ömürleriniz olsunBende 5070 var hocam. 3060ım da var. Yedek kart olarak duruyor.
3060 Asus tuf o kadar seviyorum ki ayrılmadık bir türlü.
Ya o kendi kendine bozulacak ya da başına kötü şeyler gelecek. Allah ayırmasın ikimizi![]()
9070xt ile 5070ti arasında kalıpta 9070xt alanlar ne düşünüyordur şu anBu saatten sonra hâlâ amd ekran kartı kullanan çok şey kaybeder bence
bir şey düşünmesine gerek yok 9070xt alanlar 28-32 bandına aldılar şuan ise en düşük 35 en düşük 5070ti ise 38 i gördü şuan ise en düşük düzgün model 50 ye satılıyor bence bir şey düşünmelerine gerek yok9070xt ile 5070ti arasında kalıpta 9070xt alanlar ne düşünüyordur şu an
Teşekkür ederim hocam yarın bi gelsin deneyecem bakalımHayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Ben herhangi bir preseti kullansamda veya en yeni özelliklerde yapsam oyunun dosyasındaki nvgx dlss dosyasına baktığımda hala dlss4te olduğunu gösteriyor fakat nvidia inspector açınca dlss 4.5 diyor neye inanacağım şaşırdımDostlar yabancı forumlarda en çok tartışılan konu, önceden ayarlanmış hazır ayarlar, yani Presetlar, basitçe anlatayım DLSS4.0 da Preset J-K transformer olarak eklenmişti, DLSS4.5 sürümünde L-M presetları eklendi ama herkes şunu konuşuyor J ve K DLSS4.0 mı? hayır değil bütün transformer presetları DLSS4.5 olarak güncellenmiş yani J-K-L-M 310.5.0 sürümünü kullanıyorsanız DLSS 4.5 olarak çalışıyor bilginize.
Zaten var sadece FG yapan donanım yok 3000 serisinde. Kartın mimarisinde ciddi bir değişiklik yapmayacaklarsa yine FG gelmez. Eski kartlara zaten gelemiyor o donanım olmadığı için.Nvidianın çip sıkıntısından dolayı 3060 üretimine geri döneceğini duydum sizce 3060a dlss4 vs getirirler mi
MFG için gereken işlem kapasitesi 4000 serisindeki ilk nesil FG donanımında yoktur büyük ihtimalle, 5000 serisinde daha gelişmiş bir donanım var.6x çıkmışken 3x 4x olanı 4000 serisine açsalar bari
RX 9000 serisine özel teknoloji yapan bir nesil öncesini bile umursamayan AMD utanır mı acaba…evet dlss 4.5 dan faydalanacak rtx tüm ailesi dlss özellikleri geliyor 2xxx-3xxx e freme gen multi gen yok 4000 e multi gen yok sadece
Hocam amd nin sadece 9000 e özel yapmasının sebebi diğerlerini bitirmesi artık yazılım ile rakibin yanından bile geçemiyorlardı artık donanım tabanlı yapay zekaya geçildi anca öyle rakibi yakaladı yoksa çok zor yazılımla artık donanım tabanlı o yüzden vermiyor amdZaten var sadece FG yapan donanım yok 3000 serisinde. Kartın mimarisinde ciddi bir değişiklik yapmayacaklarsa yine FG gelmez. Eski kartlara zaten gelemiyor o donanım olmadığı için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MFG için gereken işlem kapasitesi 4000 serisindeki ilk nesil FG donanımında yoktur büyük ihtimalle, 5000 serisinde daha gelişmiş bir donanım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RX 9000 serisine özel teknoloji yapan bir nesil öncesini bile umursamayan AMD utanır mı acaba…