Shein indirimli ürünler

Arkadaşlar ben aldığım ve memnun kaldığım ürünleri yazayım,

Erkek kolye bileklik yüzük seti. Baya kaliteli kullanıyorum. Takılar genel olarak baya ucuz.

Wifi Kamera, 30 TL'ye geliyor bu fiyata kesinlikle alınır.

RGBIC Led 2M almıştım150 TL'ye linkini bulamadım ama biraz baksanız bulursunuz. Bazıları kargoya verilmiyor ama bazıları alınabiliyor.

Monitör arkası led almıştım 200TL'ye onuda bayadır kullanıyorum kesinlikle alınır. Linkini bulamadım.

Şu havyayı aldım 130TL'ye. Türkiye'de 800-1000TL civarı fiyatları.

Deri eldiven 35 TL'ye aldım kullanıyorum kalitesi iyi sadece biraz kokuyor. Yıkayınca koku gitti.

En son şunu aldım 35 TL'ye daha gelmedi ama Türkiye'de 600 TL'ye satılıyor.

Ekran koruyucu ve kılıflar çok ucuza geliyor bakabilirsiniz.

Bi de mini matkap almıştım linkini bulamadım biraz bakarsanız bulursunuz 50TL'ye gelmişti o da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı şeyler alanlar da paylaşırsa iyi olur.
Eldivenle takıyı aldım 44 TL ye geldi eyvallah usta :D

atomicmail.io var gmailde sınıra ulaştıysanız

Hocam temu dan kara yolu ile aldığım ürün 30 gün sonunda ulaşmamış olursa, gümrükte çıkacak faturayı temu kendi mi halleder bize mi yansıtır ve bize yansıdığı senaryoda ürünü almaktan vazgeçme şansımız var mı?
Sana gümrük şirketinden sms gelir. İstiyorsan işlemleri uygular alırsın. bir şey yapmazsan ürün gümrüğe kalır. Onlarda gümrük ihalesi ile satar.

Sana gümrük şirketinden sms gelir. İstiyorsan işlemleri uygular alırsın. bir şey yapmazsan ürün gümrüğe kalır. Onlarda gümrük ihalesi ile satar.
Gümrüğe terk etmek için de beyanname açılması gerekiyor. Ek olarak depolama ücreti de çıkabilir.

Var mı Shein'de yeni sağlam şeyler? Bayadır girmiyordum Shein'e. Temu zaten zort benim için.

Telefon soğutucusu CX07 telefonu soğutur CX08 pro buz tutturacak seviyede.
CX07 ve CX08 pro haricinde telefon soğutucusu almanızı önermem, eğerki noname bir ürün alırsanız paranızı boşa harcayacağınızı düşünüyorum.

Kırılmaz cam olarak Yezodawee marka iyidir kalanının %90nı çöp.

Kask telefon tutucu bi kaç ürün ile beraber 90tl ye geldi.

Araba çakmaklık girişli şarj aletleri iyi bakabilirsiniz.

Arkadaşlar motor eldivenleri tam FP farklı farklı marka modellere baktım hepsi fiyatına göre çok iyi.

Tükenmez ve uçlu kalemler, çoğu geçmiyor ama geçenler ve kaliteli olanlar var.

Galiba biri burda paylaşmıştı, duvar aynası var 110 küsüre gayet iyi.

Gözlük ve bereler iyi.

Pubg tarzı oyunlar için tetik zımbırtıları var 50 60a geliyor iyi.

zamanında temudan almıştım on numara serinletiyor hocam, kablolu bir ürün geçer büyük ihtimalle.

CX07 ve CX08 pro haricinde telefon soğutucusu almanızı önermem, eğerki noname bir ürün alırsanız paranızı boşa harcayacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar motor eldivenleri tam FP farklı farklı marka modellere baktım hepsi fiyatına göre çok iyi.

Gözlük ve bereler iyi.

zamanında temudan almıştım on numara serinletiyor hocam, kablolu bir ürün geçer büyük ihtimalle.
Bu mu yoksa topk mi?

Gümrüğe terk etmek için de beyanname açılması gerekiyor. Ek olarak depolama ücreti de çıkabilir.
Benim figürler hep kaldı gümrükte gelmedi. 1 tanesinin smsi geldi almak istiyorsanız gümrük işlemleri yapmanız gerekiyor diye. Ertesi günü ürün elime ulaşmıştı. Hatta ürün elime ulaştıktan 15dk sonra mail atmışlardı temu'dan ücret iadesi isteyin diye. O sıra ürün elimdeydi.

Gözlük ve bereler iyi.

soğutucu bunu almıştım gerçekten soğutmuyor

Geri