Shein indirimli ürünler

Üstteki arkadaş hiçbir faydası olmaz demiş ama yüzümüze üflese yeter ya alınmaz mı topk
kullanmadığı bir şey hakkında boyutu yüzünden ön yargılı konuşmak saçma, evet dediği doğru daha büyük olsa daha iyi soğutma ihtimali olabilirdi ama yok bu fiyata gayet iyi alın geçin hocam.

Poco X7 pro telefonum var buna uygun şarj aleti önerisi olan var mı yüksek hızlı şarj için baktım da 90w ve üstü bişi bulamadım ne alsam hızlı şarj eder şu an 67w lık bir şarj aleti var elimde onla şarj ediyorum

Poco X7 pro telefonum var buna uygun şarj aleti önerisi olan var mı yüksek hızlı şarj için baktım da 90w ve üstü bişi bulamadım ne alsam hızlı şarj eder şu an 67w lık bir şarj aleti var elimde onla şarj ediyorum
Şarj aleti sipariş verdim bende ama ürün gelmedi bilginiz olsun. Hâlâ iade bekliyorum ha bire şu tarihte tekrar yazın diyorlar

1 şubat diyor videoda. 6 şubatı kim uydurdu.

Türk gümrük politikasıma göre numaranız 30 günde 5 den fazla siparişte kullanılmıştır diyor ne yapcam 2 sipariş oldu acil

Ekler

• Screenshot_20260108_004315_Drive.webp
    Screenshot_20260108_004315_Drive.webp
    132 KB · Hit: 25
Türk gümrük politikasıma göre numaranız 30 günde 5 den fazla siparişte kullanılmıştır diyor ne yapcam 2 sipariş oldu acil
Yeni tc gireceksin usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%45 lik kupon var sadece bende arttıramıyor muyuz
Yeni hesap açıp denedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 90x40 80x40 mousepad önerisi varsa alabilirim

Geri