https://gank.com.tr/machenike-s3-dual-mode-hall-effect-nfc-siyah-rgb-charging-dock-gamepad bunu aldım ben baya iyi şarj standı ile geliyor
Ustam konudaki ürün çok daha iyi teknik olarak ben de bu iki cihaz arasındaydım tercihimi throneden yana kullandım eğer şarj standından feragat ederseniz 4 motorlu titreşim ile daha iyi hissedersiniz oyunları en azından gemini bu ve bir kaç noktada throne heronun daha iyi olduğunu söylüyor dün biraz araştırdım ve throne aldım ben 3 taksit ileAlıntıyı görüntüle
indirim koduyla 1550 liraya geliyor alsammı ki nasıl cihaz memnunmusun? sanırım sadece 1k hz kabloda oluyormuş. bir de şarjı nasıl iyi gidiyormu?
atk nasil pekiUstam konudaki ürün çok daha iyi teknik olarak ben de bu iki cihaz arasındaydım tercihimi throneden yana kullandım eğer şarj standından feragat ederseniz 4 motorlu titreşim ile daha iyi hissedersiniz oyunları en azından gemini bu ve bir kaç noktada throne heronun daha iyi olduğunu söylüyor dün biraz araştırdım ve throne aldım ben 3 taksit ile
Şarjını kolay kolay bitiremezsin standı var kullanmadığımda şarj oluyor ben Bluetoothla bağliyorum gecikme yokAlıntıyı görüntüle
indirim koduyla 1550 liraya geliyor alsammı ki nasıl cihaz memnunmusun? sanırım sadece 1k hz kabloda oluyormuş. bir de şarjı nasıl iyi gidiyormu?
fiyati digerlerine gore baya yuksek ama wraithde en cok indirim yapabileceğimiz bi indirim kodu yokmu?Şarjını kolay kolay bitiremezsin standı var kullanmadığımda şarj oluyor ben Bluetoothla bağliyorum gecikme yok
Benziyor sadece alakaları yokBunun aynısı fantech eos pro vardı bende kimseye önermem rb lb çok hassas ve buttonları dandik
Fiyatını hak ediyorfiyati digerlerine gore baya yuksek ama wraithde en cok indirim yapabileceğimiz bi indirim kodu yokmu?
Sebebi nedir hocam. Malzeme ve parça kalitesi farkı çok muBunu alana kadar Nova2 Lite almak daha mantıklı değilmi? Neden bu kadar üstüne düştünüz bu gamepadin anlamadım.
Teknik olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum Nova 2 Lite da iyi bir gamepad, sadece bu hem fiyat olarak şu anda Nova 2 Lite'dan ucuz hem de ATK Battle Axe Pro'nun şarj standsız versiyonu olduğu için dikkat çekiyor.Bunu alana kadar Nova2 Lite almak daha mantıklı değilmi? Neden bu kadar üstüne düştünüz bu gamepadin anlamadım.