🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

1767856912087.webp

indirim koduyla 1550 liraya geliyor alsammı ki nasıl cihaz memnunmusun? sanırım sadece 1k hz kabloda oluyormuş. bir de şarjı nasıl iyi gidiyormu?

Alıntıyı görüntüle
indirim koduyla 1550 liraya geliyor alsammı ki nasıl cihaz memnunmusun? sanırım sadece 1k hz kabloda oluyormuş. bir de şarjı nasıl iyi gidiyormu?
Ustam konudaki ürün çok daha iyi teknik olarak ben de bu iki cihaz arasındaydım tercihimi throneden yana kullandım eğer şarj standından feragat ederseniz 4 motorlu titreşim ile daha iyi hissedersiniz oyunları en azından gemini bu ve bir kaç noktada throne heronun daha iyi olduğunu söylüyor dün biraz araştırdım ve throne aldım ben 3 taksit ile

Ustam konudaki ürün çok daha iyi teknik olarak ben de bu iki cihaz arasındaydım tercihimi throneden yana kullandım eğer şarj standından feragat ederseniz 4 motorlu titreşim ile daha iyi hissedersiniz oyunları en azından gemini bu ve bir kaç noktada throne heronun daha iyi olduğunu söylüyor dün biraz araştırdım ve throne aldım ben 3 taksit ile
atk nasil peki

Şarjını kolay kolay bitiremezsin standı var kullanmadığımda şarj oluyor ben Bluetoothla bağliyorum gecikme yok
fiyati digerlerine gore baya yuksek ama wraithde en cok indirim yapabileceğimiz bi indirim kodu yokmu?

az daha ayarlayın bunu alın mekanik her yeri

Bunu alana kadar Nova2 Lite almak daha mantıklı değilmi? Neden bu kadar üstüne düştünüz bu gamepadin anlamadım.

Bunu alana kadar Nova2 Lite almak daha mantıklı değilmi? Neden bu kadar üstüne düştünüz bu gamepadin anlamadım.
Teknik olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum Nova 2 Lite da iyi bir gamepad, sadece bu hem fiyat olarak şu anda Nova 2 Lite'dan ucuz hem de ATK Battle Axe Pro'nun şarj standsız versiyonu olduğu için dikkat çekiyor.

Geri