imzeo
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
Arkadaşlar merhaba. İtopya'ya garanti için gönderdiğim ürünümde sorun yaşıyorum. Hem bu yaşadığım sorunu bu platform sayesinde duyurmak hem de sizlerden de yorum almak istedim. Steelseries Arctis Nova 5 Kulaklığımı garanti servisine gönderilmesi için İtopya'ya gönderdim. Direkt servise göndermeyin bize gönderin biz hallederiz diye kendileri teklif etti. Ürünüm de sürekli ses kopmaları yaşanıyor ve degişik sesler çıkarıyor. Kendilerine 19.12.2025 tarihinde ulaştı. Ancak bu tarihten şimdiye kadar tarafime en ufak bi bilgilendirme yapılmadı, sms gelecek dendi ama gelmedi. Mail üzerinden defalarca ulaştım şuan serviste bilgi veremiyoruz dediler. Bugün tekrar mail attım. Şimdi servis tarafından bize gönderilecek ondan sonra tarafınıza bilgi verilecek dendi. Servisi arıyorum İtopya gönderdiği için bilgi veremiyoruz dediler. İtopyayı arıyorum hiçbir bilgi vermiyorlar. Şimdi de ilk defa mesaj geldi ve ürününüz kargoya verildi yazılmış. Ama daha yarım saat önce ürün servisten bize gönderilmiş ama daha ulaşmadığı için yapılan işlemi bilmiyoruz dediler. Başka hiçbir bilgi yok. Ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum. Buyuk ihtimal hiçbir sey yapmadan geri gönderdiler. Böyle saçma bir şey olabilir mi?
Not: arkadaşlar ürünün değişimini sağlamışlar tekrar ulaşıp, sorunca söylediler sonuçtan memnunum Ama bu süre boyunca beni bilgisiz bırakmaları canımı sıktı. Teşekkür ederim herkese
Not: arkadaşlar ürünün değişimini sağlamışlar tekrar ulaşıp, sorunca söylediler sonuçtan memnunum Ama bu süre boyunca beni bilgisiz bırakmaları canımı sıktı. Teşekkür ederim herkese
Son düzenleme: