PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Volkancım sen beni takip ederdin bu nasıl soru böyle :D o attığın dişli model onu kimseye önermiyorum. V10 Pro ve Ultra Direct Drive olanları. Vites için de 3-5k arası bir bütçe ayır. Aciliyeti de yok vitesin önce direksiyonun tadına bak sonra alırsın.
g29 direksiyon setlerinden soğuttu hacı emin olayı diye sorayım dedim :D

Kullanmadığın modele yorum yapma o halde
kullanmadığın herhangi bir ürünün youtube de videolarını izleyip yorum yaptın diyelim. İnsanlar sana demeyecek mi video izleyip gelip burda yorum yapma diye. insanlar fikrini de mi söylemeyecek. pnx çalışanı mısın sen. Bence işine bakmalısın dostum ;)

kullanmadığın herhangi bir ürünün youtube de videolarını izleyip yorum yaptın diyelim. İnsanlar sana demeyecek mi video izleyip gelip burda yorum yapma diye. insanlar fikrini de mi söylemeyecek. pnx çalışanı mısın sen. Bence işine bakmalısın dostum ;)
daha markanın adını yazamıyosun

Bu modeller ilk defa satışa çıkmadı dostum 4-5 aydır farklı bir firma tarafından ithal edildi ve kullanılıyor. Ben diğer forumlarda çok kişiye V10 Pro önerdim ve halen memnunlar. Kendim de 2 aydır VD6 kullanıyorum. Youtube yorumu yok burada.

Moza'nın HGP shiftera bak bir de? 11-12k çekiyor Gelbura. Bir de üstüne sorunlu bir vites o demiri kırılıyormuş :D
yurtdışında uygundu alayım diyordum hgp shifter yok mu şöyle uygun fiyatlı assetto çingan kasa transitle makas atarken çat çat atacak bir şey

yurtdışında uygundu alayım diyordum hgp shifter yok mu şöyle uygun fiyatlı assetto çingan kasa transitle makas atarken çat çat atacak bir şey
HGP shifter'a çok sövüyorlar hiç bulaşma bence. Gelbura'nın Spardox vitesini al daha iyi.

o da hall effect değilmiş bg2 daha iyi diyola
Gelbura ile konuştum bg2 ile simjack'in h shifteri bire bir aynıydı. Onun fason üretimi büyük ihtimal. Eğer öyleyse simjack shifterleri öneriliyor bayağı en mantıklısı o gibi. Ben de moza r5 aldım mediamarkt'dan hgp shifter çok gömülüyor ve çok çabuk bozuluyormuş. Spardox bg2 alıcam gibi yanına.

Bu modeller ilk defa satışa çıkmadı dostum 4-5 aydır farklı bir firma tarafından ithal edildi ve kullanılıyor. Ben diğer forumlarda çok kişiye V10 Pro önerdim ve halen memnunlar. Kendim de 2 aydır VD6 kullanıyorum. Youtube yorumu yok burada.
VD6'nın pedalları nasıl? Moza'da olduğu gibi daha sonra daha kaliteli pedal alma seçeneğimiz var mı? Fren kiti ile beraber geliyor sanırım bundle'da. Moza'nın stok pedallarını pek övmüyordu insanlar.

Geri