Crackli Premiere Proyu Macbooka Nasıl Kurarım ?

keremgenc

80+
Reaksiyon skoru
4
Yakın zamanda macbooka geçmeyi planlıyorum windows üstünde premiere pro after effects kullanıyorum fakat hepsi crackli. Macos da .dmg uzantıları olduğu için .exe açamıyorum sanal makine oluşturmadan.
Bunu nasıl çözebilirim veya başka bir yol var mıdır ? Sanal makine oluşturup (wine, crossover, vmware fusion) ne kadar perfornmans kaybederim ?

Yakın zamanda macbooka geçmeyi planlıyorum windows üstünde premiere pro after effects kullanıyorum fakat hepsi crackli. Macos da .dmg uzantıları olduğu için .exe açamıyorum sanal makine oluşturmadan.
Bunu nasıl çözebilirim veya başka bir yol var mıdır ? Sanal makine oluşturup (wine, crossover, vmware fusion) ne kadar perfornmans kaybederim ?
Not : Moderatörlerim crackli uygulamanın linkini istemiyorum burada amacım sadece .exe uzantıyı macbookta nasıl çalıştırırım ve performans kaybeder miyim amaçlıdır.

Mac versiyonunu (.dmg) korsan kur mesela? Neden Mac’de Exe çalıştırmayı deniyorsun ki o baştan saçma olur zaten.

Son düzenleme:
kuramazsın

Valla hocam ben internette mac sürümünü de korsan olarak görmüştüm. Link veremem şimdi ama bi Türk sitesiydi. Tabii orijinal kullanman her zaman daha iyidir.

Valla hocam ben internette mac sürümünü de korsan olarak görmüştüm. Link veremem şimdi ama bi Türk sitesiydi. Tabii orijinal kullanman her zaman daha iyidir.
Öğrenci paketi aylık 600tl civarı bir şeymiş en kötü öyle yapıcam hocam yardımlarınız için teşekkürler.

Exe windowsun dosyası macte nasıl çalışacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,768
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri