100 k param var ama satılmazsa diye korkuyorum100k parası olan için güzel. Diğer ikisini 35'den sarı siteye koyarlar
![]()
MOZA R5 Racing Simulator Bundle Masa Üstü Oyuncu Direksiyonu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MOZA R5 Racing Simulator Bundle Masa Üstü Oyuncu Direksiyonu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kwww.mediamarkt.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 al 2 öde yarın sabaha kadar devam.
T300'den VD4 veya VD6'ya geçerseniz geçtiğinize değer. V10 Pro modeli güç olarak T300'e yakın sadece kayış sesi duymazsınız tek farkı o olur.Thrustmaster t300 sahibiyim, alınır mı? Alınırsa Hangisi alınır?
Bu fiyata daha kalitelisini bulmak zor gibi. 6 taksit de iyi. Ben de alıp geçiyorum. Sağol.3 al 2 öde vardı
Bende aynısını aldım kargoda gelsin yazarım deneyimlerimi
Alıyım dedim sepete 3 tane eklenmiyor malesef100 k param var ama satılmazsa diye korkuyorum![]()
3 al 2 öde vardı
Bende aynısını aldım kargoda gelsin yazarım deneyimlerimi
Alıyım dedim 3 tane eklenmiyor sepete100k parası olan için güzel. Diğer ikisini 35'den sarı siteye koyarlar
![]()
MOZA R5 Racing Simulator Bundle Masa Üstü Oyuncu Direksiyonu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MOZA R5 Racing Simulator Bundle Masa Üstü Oyuncu Direksiyonu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kwww.mediamarkt.com.tr
3 al 2 öde yarın sabaha kadar devam.
hocam daha önce direksiyon sistemi kullanmadım 1 tane çekeyim diyorum evde xbox s ve pc var ,vites + stand da yapıştırmayı düşünüyorum , vites alacağım içinT300'den VD4 veya VD6'ya geçerseniz geçtiğinize değer. V10 Pro modeli güç olarak T300'e yakın sadece kayış sesi duymazsınız tek farkı o olur.
neydi ne oldu?Arkadaşlar kötü haber.İyi dediğimiz 3 gün yaşıyor ya. Klasik Türk esnafı işte talep görünce gün içinde fiyat artırmışlar. Geç kalan arkadaşlara geçmiş olsun.
En düşük model 14'ten 17 oldu. Diğerleri de 3-4 k zamlandı.neydi ne oldu?