PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

en uygunu olan iyiymis bu arada, artik g29 almayin ya gercekten tecrubeyle sabit cok kotu bi set.
vd6 yerine moza alirdim ben ama tabi herkesin butcesine gore degisir, moza ekosistemi suan daha oturmus durumda.

100k parası olan için güzel. Diğer ikisini 35'den sarı siteye koyarlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 al 2 öde yarın sabaha kadar devam.
100 k param var ama satılmazsa diye korkuyorum 😂

Thrustmaster t300 sahibiyim, alınır mı? Alınırsa Hangisi alınır?
T300'den VD4 veya VD6'ya geçerseniz geçtiğinize değer. V10 Pro modeli güç olarak T300'e yakın sadece kayış sesi duymazsınız tek farkı o olur.

hocam daha önce direksiyon sistemi kullanmadım 1 tane çekeyim diyorum evde xbox s ve pc var ,vites + stand da yapıştırmayı düşünüyorum , vites alacağım için

Pxn V10 Pro PC-XBOX One/Series-PS4 Uyumlu Direksiyon Seti mantıklı geldi sizce alayım mı , yoksa farklı bir set mi alayım diğerlerinde debriyaj yok o yüzden buna odaklandım , sizce hangisini çekmek mantıklı

Arkadaşlar kötü haber.
İyi dediğimiz 3 gün yaşıyor ya. Klasik Türk esnafı işte talep görünce gün içinde fiyat artırmışlar.
Geç kalan arkadaşlara geçmiş olsun.

3 al 2 öde vardı

Bende aynısını aldım kargoda gelsin yazarım deneyimlerimi
100k parası olan için güzel. Diğer ikisini 35'den sarı siteye koyarlar :D

3 al 2 öde yarın sabaha kadar devam.
Alıyım dedim 3 tane eklenmiyor sepete 😂

T300'den VD4 veya VD6'ya geçerseniz geçtiğinize değer. V10 Pro modeli güç olarak T300'e yakın sadece kayış sesi duymazsınız tek farkı o olur.
hocam daha önce direksiyon sistemi kullanmadım 1 tane çekeyim diyorum evde xbox s ve pc var ,vites + stand da yapıştırmayı düşünüyorum , vites alacağım için

Pxn V10 Pro PC-XBOX One/Series-PS4 Uyumlu Direksiyon Seti mantıklı geldi sizce alayım mı , yoksa farklı bir set mi alayım diğerlerinde debriyaj yok o yüzden buna odaklandım , sizce hangisini çekmek mantıklı

hocam sence yazın tekrar stok tazelerler mi ya da yazın indirim olur mu

En düşük model 14'ten 17 oldu. Diğerleri de 3-4 k zamlandı.

Fiyatlar 1 hafta önce tahmin ettiğim seviyelere çıktı maalesef.
"Tahminimce V10 Pro 17k fiyat ile çıkar. V10 Ultra 18-19k. VD4 25k olur. VD6 ise 30k dan aşağı olmaz." demiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri