darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 359
EasySMX D10 (buralarda önerilenlere göre daha pahalı, Cyclone 2'nin EasySMX tarafındaki rakibi) ve Xbox yeni nesil gamepadim var. Dediğiniz malzeme farkı var. Ama uygun olanlarda bu kalite düşüyordur. D10 Xbox'a göre yine o ağırlığı var. Fiyatı da Xbox ve PS koluna yakın, yani her türlü gamepad alırken bu tarz harici gamepadler daha mantıklı.tavsiye edilen gamepadlerin malzeme kalitesi nasıl? bazıları yok artık diyecek belki ama ps5 kolu deneyimlemiş olanlar anlayacaktır, farklı bir hissiyatı var düz kaliesiz plastikler gibi değil, daha uygun fiyatlı alternatifleri varsa öğrenmek isterim. bu gamepadleri denemiş olup kıyaslayabilecekler var mı
Konsol gamepadleri yerelde hem garip vergiler hem döviz kaynaklı gereksiz pahalı. Yani ben Xbox gamepadini Amazon Almanya'dan ₺1500 almıştım, şu an yine ₺1500 olsa alabilirdim.
Bunun dışında mekanik tuşlar, hall effect veya yeni TMR stick, arka tuşlar ve modifiye daha açık sistemlerden dolayı her türlü daha iyi. Yani iç ve dış plastiğin ağırlığından daha önemliler.
Yine de ben bu konuda önerilen gamepadi ₺2000 taksitli diye almazdım. Biraz bütçe artırarak daha iyisi alınabilir. Amazon vb. taksit seçenekleri ile GameSir kollarından alınabilir.