🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

tavsiye edilen gamepadlerin malzeme kalitesi nasıl? bazıları yok artık diyecek belki ama ps5 kolu deneyimlemiş olanlar anlayacaktır, farklı bir hissiyatı var düz kaliesiz plastikler gibi değil, daha uygun fiyatlı alternatifleri varsa öğrenmek isterim. bu gamepadleri denemiş olup kıyaslayabilecekler var mı
EasySMX D10 (buralarda önerilenlere göre daha pahalı, Cyclone 2'nin EasySMX tarafındaki rakibi) ve Xbox yeni nesil gamepadim var. Dediğiniz malzeme farkı var. Ama uygun olanlarda bu kalite düşüyordur. D10 Xbox'a göre yine o ağırlığı var. Fiyatı da Xbox ve PS koluna yakın, yani her türlü gamepad alırken bu tarz harici gamepadler daha mantıklı.

Konsol gamepadleri yerelde hem garip vergiler hem döviz kaynaklı gereksiz pahalı. Yani ben Xbox gamepadini Amazon Almanya'dan ₺1500 almıştım, şu an yine ₺1500 olsa alabilirdim.

Bunun dışında mekanik tuşlar, hall effect veya yeni TMR stick, arka tuşlar ve modifiye daha açık sistemlerden dolayı her türlü daha iyi. Yani iç ve dış plastiğin ağırlığından daha önemliler.

Yine de ben bu konuda önerilen gamepadi ₺2000 taksitli diye almazdım. Biraz bütçe artırarak daha iyisi alınabilir. Amazon vb. taksit seçenekleri ile GameSir kollarından alınabilir.

Sebebi nedir hocam. Malzeme ve parça kalitesi farkı çok mu

Ben de bilmediğim için sordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknik olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum Nova 2 Lite da iyi bir gamepad, sadece bu hem fiyat olarak şu anda Nova 2 Lite'dan ucuz hem de ATK Battle Axe Pro'nun şarj standsız versiyonu olduğu için dikkat çekiyor.

Çok fazla yan sanayi ve kaliteli gamepad var artık piyasada. Xbox ve PlayStation bir sonraki nesilde devrim niteliğinde bir şey yapmazlarsa fena madara olacaklar.

EasySMX D10 (buralarda önerilenlere göre daha pahalı, Cyclone 2'nin EasySMX tarafındaki rakibi) ve Xbox yeni nesil gamepadim var. Dediğiniz malzeme farkı var. Ama uygun olanlarda bu kalite düşüyordur. D10 Xbox'a göre yine o ağırlığı var. Fiyatı da Xbox ve PS koluna yakın, yani her türlü gamepad alırken bu tarz harici gamepadler daha mantıklı.

Konsol gamepadleri yerelde hem garip vergiler hem döviz kaynaklı gereksiz pahalı. Yani ben Xbox gamepadini Amazon Almanya'dan ₺1500 almıştım, şu an yine ₺1500 olsa alabilirdim.

Bunun dışında mekanik tuşlar, hall effect veya yeni TMR stick, arka tuşlar ve modifiye daha açık sistemlerden dolayı her türlü daha iyi. Yani iç ve dış plastiğin ağırlığından daha önemliler.

Yine de ben bu konuda önerilen gamepadi ₺2000 taksitli diye almazdım. Biraz bütçe artırarak daha iyisi alınabilir. Amazon vb. taksit seçenekleri ile GameSir kollarından alınabilir.
Hocam önereceğin modeller var mı, maks 4k bütçeye kadar

8bitdo ultimate 2c varken pek mantıklı gelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya EasySMX D10'da alınabilir. Özellik olarak Cyclone 2 ile benzerler. Cyclone 2 stokları olsa onu önerecektim, uygulaması olduğundan bence daha avantajlı. EasySMX'de uygulama yapacak da ne zaman belirsiz. Ben memnunum öneririm yani.

Arkadaşlar sizce bu kampanyadaki gamepad mi? yoksa f710 mu? (f710 ikinci el alıcam )

Arkadaşlar sizce bu kampanyadaki gamepad mi? yoksa f710 mu? (f710 ikinci el alıcam )
F710 çağ dışı kalmış ve hiçbir konforu olmayan bir gamepad. 2026 yılında Logitech'in gamepadlerini almayın üstat. 1200 TL civarına satılan SECUZİ LIG-3601 bile F710'dan çok daha iyidir.

F710 çağ dışı kalmış ve hiçbir konforu olmayan bir gamepad. 2026 yılında Logitech'in gamepadlerini almayın üstat. 1200 TL civarına satılan SECUZİ LIG-3601 bile F710'dan çok daha iyidir.
Bu konsolu aldım hocam mobil uygulamaya özel ilk siparişe 150 tl indirim varmış birde 3 taksit yaptım. Süper oldu

beyler xbox 9.nesil 125hz falan zaten.

Bu ilandaki ürünü aldık memnun kalır mıyız? titreşim gücü daha mı iyi bölgesel olarak?

6 bin lira bütçeye Flydigi Vader 5 Pro, 7 bin lira bütçeye ise Flydigi Apex 5 tavsiye ederim arkadaşlar, iki gamepad de sizi üzmez. Gamesir G7 Pro da iyi fakat bazıları dpad'inde kronik sorunlar olduğunu söylüyor.

Veya EasySMX D10'da alınabilir. Özellik olarak Cyclone 2 ile benzerler. Cyclone 2 stokları olsa onu önerecektim, uygulaması olduğundan bence daha avantajlı. EasySMX'de uygulama yapacak da ne zaman belirsiz. Ben memnunum öneririm yani.
Daha hiç araştırmadım yoğunum bu sıra, dediğin modellere kesinlikle bakacağım. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Dostlar Call Of Duty Mobile eğlenceli olurmu bu gamepad ile birlikte?

Geri