2 yd telefon almak mantıklı mı?

Hocalarım dedikleriniz çok mantıklı fakat çift telefon gezmek beni çok uğraştırır, benim bahsettiğim şekilde alıp kullanmak mantıklı geliyor mu size? Hiç uğraşma düz 16 al geç veya yukarıda arkadaşın dediği gibi ikinci el tr 15 pro al gibi fikirleriniz var mı?
Şimdi dediğim şekilde alıp 3-4 ay idare edersen bu senenin 8 ayı ve diğer senenin 8 ayı toplam 16 ay tek cihaz kullanabiliyorsun hocam. Senin mantıkla baktığımız zaman yine yılın yarısı düz 16 kullanacaksın, kalan yarısı 15 pro vb. kullanacaksın. Senenin yarısında 16 kullandıktan sonra kalan yarısında da kullanırsın Bence. bütçen dahilinde TR'den sıfır 16 al, bütçe çıkarsa düz 17 al. Tek cihaz kullan. Uğraştığına değmez

Şimdi dediğim şekilde alıp 3-4 ay idare edersen bu senenin 8 ayı ve diğer senenin 8 ayı toplam 16 ay tek cihaz kullanabiliyorsun hocam. Senin mantıkla baktığımız zaman yine yılın yarısı düz 16 kullanacaksın, kalan yarısı 15 pro vb. kullanacaksın. Senenin yarısında 16 kullandıktan sonra kalan yarısında da kullanırsın Bence. bütçen dahilinde TR'den sıfır 16 al, bütçe çıkarsa düz 17 al. Tek cihaz kullan. Uğraştığına değmez
Yok hocam yd alırsam düz almayacağım. 16 pro yanında 15 pro veya en kötü 14 pro alıp her ikisinide 8 aydan 8 aya kullanacağım dedim.

eğer alt orta segmentse değil bence ama üst segmentse daha mantıklı bir karar olamaz bence.
Bahsettiğim iki modeli düşünüyorum. İleride bu 4 ay olan süre, 3 aydan daha kısa bir süreye indirgenmezse upgrade ederek devam edeceğim.

Bahsettiğim iki modeli düşünüyorum. İleride bu 4 ay olan süre, 3 aydan daha kısa bir süreye indirgenmezse upgrade ederek devam edeceğim.
ben onu da komple bile kaldırırlarsa şaşırmam artık. Yinede evet dediğiniz yöntem mantıklı bence şu an.

ben onu da komple bile kaldırırlarsa şaşırmam artık. Yinede evet dediğiniz yöntem mantıklı bence şu an.
Hocam gurbetçisidir, turistidir bence o topa girmezler ama, işte her şey beklenir... Bakalım bulabilirsem temiz ikinci el 15 pro da alabilirim ama bu dediğim yöntem çok kafama yattı.

Hocam gurbetçisidir, turistidir bence o topa girmezler ama, işte her şey beklenir... Bakalım bulabilirsem temiz ikinci el 15 pro da alabilirim ama bu dediğim yöntem çok kafama yattı.
17 bile bence mükemmel bi cihaz değil bence yazılımsal epey sıkıntı var 15 proyu düşünemiyorum hiç gerek yok bence
17 pm alın risk alıp kapanmaya yakın yd 15 16 alırsınız şimdi fazladan para vermenize gerek kalmaz
Eğer 3 aya düşerse yd devam edip etmemek size kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 bile bence mükemmel bi cihaz değil bence yazılımsal epey sıkıntı var 15 proyu düşünemiyorum hiç gerek yok bence
17 pm alın risk alıp kapanmaya yakın yd 15 16 alırsınız şimdi fazladan para vermenize gerek kalmaz
herkes yd almalı bence vergi verdikçe daha da kuduruyorlar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes yd almalı bence vergi verdikçe daha da kuduruyorlar
Hocam aslında benim cebimden çıkan para 30k olacak, kalan 30k havadan geliyor.

Hocam bence uğraşmamak adına tr s24u ios olacaksa ip16 alın geçin 1 tane de devlete alsanızda ne yapacakları hiç kestirilmiyor

Hocam bence uğraşmamak adına tr s24u ios olacaksa ip16 alın geçin 1 tane de devlete alsanızda ne yapacakları hiç kestirilmiyor
Android ve ios arasında çok arada kalmıştım ve tercihimi ios olarak belirledim hocam. Dediğiniz gibi, keşke oturaklı değişmeyeceğini düşündüğümüz bir sistem olsa. Bende 16 alıp kafam rahat şekilde kullanmasını biliyorum ama işte daha iyisini risk alarak 2 tane birden alabiliyorken ne bilim 60hz olması biraz beni uzak tutuyor gibi ya, onun dışında tam istediğim türde bir cihaz zaten.

Gurbetçiler için e-devletten geçici kayıt özelliğini devreye aldılar, turistler için de mağdur etmeyecek bir çözüm buldukları an 4 ay olayı komple biter diye düşünüyorum.

Geri