Shein indirimli ürünler

usb hub alıp uzun süre kullanan var mı? alınır mı

Yapıyor yapmaz mı. Ama ben ayak için olanları daha çok tavsiye ederim.
Mesela bende şundan da var : Bunları patik terlik gibi evde giyilen ürünün içine koyup power banka bağlıyorum ateş gibi oluyor:

Ya da şunlara da göz atabilirsin.:
Şundan bende alayım hatta hesap açabilirsem

bu 33tl ye geliyor ama yorumlarda beğenmeyenlerde var. sen denediysen masa başı iş yapar diyosan alıcam kral. parası mühim değilde hesap açmak zor o yüzden soruyom :D

Bir şey daha sormak istiyorum. Sepet tutarında düşük olup ödeme kısmına geçince tutar neden fırlıyor? Seçtiğim ürünlerden kaynaklı mıdır?

bu 33tl ye geliyor ama yorumlarda beğenmeyenlerde var. sen denediysen masa başı iş yapar diyosan alıcam kral. parası mühim değilde hesap açmak zor o yüzden soruyom :D
Kanka bende var bundan fena değil parasına göre. Ama ayağını ısıtmaktan ziyade ayağının sıcaklığını koruyor gibi düşün bu ürünü

6 şubattan sonra geçerli değil mi bu devasa vergiler vs

Ürün güzel. Kulladığın adaptöre göre sıcaklık verir. Benim ayaklar ateş gibi oluyor. Çok sıcak olursa da terletir hasta olursun. Güzel ürün al gitsin. Hareket edeceğin zaman fişlerini söküveriyorsun.

Ürün güzel. Kulladığın adaptöre göre sıcaklık verir. Benim ayaklar ateş gibi oluyor. Çok sıcak olursa da terletir hasta olursun. Güzel ürün al gitsin. Hareket edeceğin zaman fişlerini söküveriyorsun.
2 çorap arasına koysak daha güvenli olur değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,000
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri