❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3.000TL

ryzen 5 7500f için alınır mı . linkte ki kule tipini alsam bunun yerine işimi görür mü bilgisi olan var mı

sıvı sogutma marka msi olunca bitirdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 7500f için alınır mı . linkte ki kule tipini alsam bunun yerine işimi görür mü bilgisi olan var mı

şimdi de 100stok 3.799tlden açmışlar, kademeli fiyat artışıyla devam ettiriyorlar. yine yarına göre ucuz :D

Son düzenleme:
sıvı sogutma marka msi olunca bitirdiler

şimdi de 100stok 3.799tlden açmışlar, kademeli fiyat artışıyla devam ettiriyorlar. yine yarına göre ucuz :D
son 19 stoktu tam alayım mı diye sordum stok bitmiş gözüktü :D çok satılıyor diye bir anda fiyatını arttırdılar bence :D

https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-d...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-56709
Bu sabah bunu almıştım. Çok mu şey kaçırdım acaba msi almayarak
msi fanatiğiysen çok bişey kaçırmadınız. msi sıvı sogutmalar da kronik sorunlar olan ürünleri var bu model sanırım yeni çıkanlardan şuan için neden ucuza verdiler onu düşünüyorum. bi ürünü 6-7k piyasa sürüp 3k vermeleri acaba kronik sorunlu mu ? diye düşündürdü

3799 tl de cok iyi fiyat
6-7k ürün neden 3k'dan piyasa sürüldü ? kronik sorunu olabilir mi bu serinin. elden çıksın gibisinden :D

Bunu alacağına gaming gecesinde segotep fz6 pro indirime girecek ona bak bence. 2 hafta önce 1200tlye düşmüştü yine o fiyata verirlerse alınır.

Ben bu işi anlamadım instagramda indirimli diye paylaştıkları hikayeye ilk 5dk içinde linkten girdim. Hb açıldı 4300dü geri çıktım. Şimdi burda öğreniyorum ki 3000e vermişler. Saçma sapan işler.

Bunun içinden çıkan termal macun kaliteli mi? Bilgilerine sahip olan var mı?

3799 diyor bittimi indirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,403
Üyeler
187,505
Son üye
Scytheeee
Geri