31 Aralık'ta bitti kampanyalar.steam kodu hala veriliyor mu bilgisi olan var mı
31 Aralık'ta bitti kampanyalar.steam kodu hala veriliyor mu bilgisi olan var mı
sıvı sogutma marka msi olunca bitirdilerryzen 5 7500f için alınır mı . linkte ki kule tipini alsam bunun yerine işimi görür mü bilgisi olan var mı
![]()
Dragos DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu | Atom Bilişim
Dragos DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
şimdi de 100stok 3.799tlden açmışlar, kademeli fiyat artışıyla devam ettiriyorlar. yine yarına göre ucuzryzen 5 7500f için alınır mı . linkte ki kule tipini alsam bunun yerine işimi görür mü bilgisi olan var mı
![]()
Dragos DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu | Atom Bilişim
Dragos DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
son 19 stoktu tam alayım mı diye sordum stok bitmiş gözüktüsıvı sogutma marka msi olunca bitirdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi de 100stok 3.799tlden açmışlar, kademeli fiyat artışıyla devam ettiriyorlar. yine yarına göre ucuz![]()
msi fanatiğiysen çok bişey kaçırmadınız. msi sıvı sogutmalar da kronik sorunlar olan ürünleri var bu model sanırım yeni çıkanlardan şuan için neden ucuza verdiler onu düşünüyorum. bi ürünü 6-7k piyasa sürüp 3k vermeleri acaba kronik sorunlu mu ? diye düşündürdühttps://www.sinerji.gen.tr/ocypus-d...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-56709
Bu sabah bunu almıştım. Çok mu şey kaçırdım acaba msi almayarak
6-7k ürün neden 3k'dan piyasa sürüldü ? kronik sorunu olabilir mi bu serinin. elden çıksın gibisinden3799 tl de cok iyi fiyat
Bunu alacağına gaming gecesinde segotep fz6 pro indirime girecek ona bak bence. 2 hafta önce 1200tlye düşmüştü yine o fiyata verirlerse alınır.ryzen 5 7500f için alınır mı . linkte ki kule tipini alsam bunun yerine işimi görür mü bilgisi olan var mı
![]()
Hayır bu da iyi.https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-d...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-56709
Bu sabah bunu almıştım. Çok mu şey kaçırdım acaba msi almayarak
Hangisinin?Bunun içinden çıkan termal macun kaliteli mi? Bilgilerine sahip olan var mı?