Shein indirimli ürünler

Ben mail doğrulama yapmadığımdan fazla ödedim. Senin attığım rakam doğrudur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır
İyi fiyata geliyordu neden pilli ürün göndermiyor aaa

kalem pille çalışan ürünler atabilirsiniz

Dostlar bana şey uyarısı verdi Türk gümrük politikasına göre adresinize ve kimlik numaranıza 5 den fazla sipariş verilmez dedi. Kimliği kullanmadım o kadar ama sanırım adresten patladık sorun olur mu bu gümrükte 1-2 gün içinde 9-10 farklı hesaptan sipariş verdim çünkü adres sorun çıkarır mı gümrükte? Adresi biraz değiştirip sipariş verebildim ama

eğer 6 şubatı geçerse ne olacak onu merak ediyorum ben :D iade etsek bile depo ücretini başka bir kaç ücreti bize ödetebilirler mi acaba

eğer 6 şubatı geçerse ne olacak onu merak ediyorum ben :D iade etsek bile depo ücretini başka bir kaç ücreti bize ödetebilirler mi acaba
Temu'dan aldığım 4 tane oyuncak gümrükte kaldı. Hiç bir şey olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bana şey uyarısı verdi Türk gümrük politikasına göre adresinize ve kimlik numaranıza 5 den fazla sipariş verilmez dedi. Kimliği kullanmadım o kadar ama sanırım adresten patladık sorun olur mu bu gümrükte 1-2 gün içinde 9-10 farklı hesaptan sipariş verdim çünkü adres sorun çıkarır mı gümrükte? Adresi biraz değiştirip sipariş verebildim ama
Sorun olmaz. Gümrükte bana göre barkodu okutup çıktıyı kargo üzerine yapıştırıp köşeye atıyorlar. Bu kargo kime gelmiş hangi adresine gelmiş vsvs baktıklarını sanmam. Uğraşmazlar o kadar kargo içinde böyle şeylerle

bende de en fazla 10 tane urun goruntulenebilir bir mail adresinde dedi iade gondermeye basladi butun hesaplari ayni mail adresi ile acmistim kart da ayniydi ondan mi oldu ki

bende de en fazla 10 tane urun goruntulenebilir bir mail adresinde dedi iade gondermeye basladi butun hesaplari ayni mail adresi ile acmistim kart da ayniydi ondan mi oldu ki
Kanka sende niye aynı mailden açıyon ki hesapları farklı mail kullansan sorun olmazdı

Benim mailler farklı ama telefonları aynı olanlar var tedirgin olmak

temu değil shein den temuya nazaran daha çok ürün var burda nedense tekstil olarak :kekw:
Temu'yu örnek verdim. Shein de kalite belki daha iyi olabilir fakat deri tarı olanlar geçmez. Ona göre kumaşına iyi bakıp sipariş verebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri