V10 Pro ve Ultra'nın torku T300'le hemen hemen aynı. Simracing için değil daha çok casual oyuncular için bu modeller.bunların hepsı dd mi beyler... yani atıyorum en ucuzunu alsam bile t300 den iyi midir? ama torkları dusuk geldi bana
sizde hangısı varV10 Pro ve Ultra'nın torku T300'le hemen hemen aynı. Simracing için değil daha çok casual oyuncular için bu modeller.
Asıl giriş seviyesi olan modeller VD4 ve VD6'nın peak tork değerleri 5 ve 7 nm'ye kadar çıkıyor. VD6'da LMU'da kerbin üzerinden atlayınca camı çerçeveyi indirtiyor![]()
Belki yine indirim olur , mediamarkt 3 al 2 öde kampanyası konusuna bak orada 3 tane alıp aldığı fiyattan veren arkadaşlar vardı moza r5 22k ya geldiYa bılmıyorum ilk başlarda cıkan fıyatlarıyla iyimiş de suan alınmaz bence.. bende suan tspc var değiştirmeyi dusunuyordum da gerek yok sanırım.
Nere varBelki yine indirim olur , mediamarkt 3 al 2 öde kampanyası konusuna bak orada 3 tane alıp aldığı fiyattan veren arkadaşlar vardı moza r5 22k ya geldi
bende arıyorum da bulamadım gecen buldum kutusuz garantısız 19a almak ıstemedımNere varsarı siteye baktım hepsi anlaşmış gibi 27-28k dan koymuşlar
25 e alırsınız bişey olmazKonudaki arkadaşlara dm atılır diye düşündüm