Shein indirimli ürünler

eski siparişler silinoyrmu telefonu girince . ben girdim kabul etti eskileri kontrol etmedim
Çoklu siparişten belki gider telefon onayı istiyor çünkü diğerinde onay vermiştim

400tl lik sepet bi anda 1700-2000 e çıkıyor yoksa dediklerini yapıyorum zaten
Kanka bi de alt sınır üst sınır mevzusu var kuponun. Bazı ürünlerde kupon uygulanmıyor bi de genelde tek bir ürün almaya bak. ucuz bir şeyler alıyorsan takı tarzı mesela 3-4 tane takı uyguna geliyor mesela ama tek alırsan olmuyor

Hocamlar ilk kez sipariş vereceğim de şimdi sipariş verdikten sonra yeni hesap açmak için uygulamayı silip tekrar mı yüklemek lazım yoksa vpn mı lazım anlatabilecek olan var mı

Shein kadar avantajlı Çin sitesi var mı bundaki kupon + puan olayı çok avantajlı oluyor

ödeme esnasında "risk system reject" hatası alan var mı hiç? ne yapmak gerekiyor

Hocamlar ilk kez sipariş vereceğim de şimdi sipariş verdikten sonra yeni hesap açmak için uygulamayı silip tekrar mı yüklemek lazım yoksa vpn mı lazım anlatabilecek olan var mı
Dostum tarayıcıdan yapman daha güvenli olur hatta gizli sekmeden yap ben öyle yaparak 12 hesaptan sipariş oluşturdum

Dostum tarayıcıdan yapman daha güvenli olur hatta gizli sekmeden yap ben öyle yaparak 12 hesaptan sipariş oluşturdum
Hocam peki adres ve telefon kısmı nasıl oluyor ve TC de 5 ürün mu sipariş mı hakkımız var sanırım. Mesela şöyle mı oluyor ben ilk siparişimde 5-6 ürün olabilir 2. Siparişte de bu tarz sayıda olduğunda sıkıntı olmaz değil mi

Hocam peki adres ve telefon kısmı nasıl oluyor ve TC de 5 ürün mu sipariş mı hakkımız var sanırım. Mesela şöyle mı oluyor ben ilk siparişimde 5-6 ürün olabilir 2. Siparişte de bu tarz sayıda olduğunda sıkıntı olmaz değil mi

her tc numarasına toplamda 5 defa sipariş verme hakkı mevcut bir ay içerisinde.Bu alışverişlerde isterseniz 10 ürün alın sıkıntı yok ama aynı üründen bir sipariş içerisinde 2 adetten fazla satın almayın sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ödeme esnasında "risk system reject" hatası alan var mı hiç? ne yapmak gerekiyor
bendede aynı durum mevcut.hatta artık yeni numara vs girmeme rağmen üyelik açılmasına dahi müsade etmiyor

Evet bir Tc ile en fazla 5 sipariş oluşturuluyor 1 siparişin içinde ne kadar ürün olduğu farketmiyor ama bir arkadaş 3-4 ürünü geçmemeye çalışın demişti risk almama adına. Zaten sepete çok ürün ekleyince çok bir fiyat avantajı kalmıyor. Adresi biraz uzun tutarsanız detay ekleyerek mesela bina no falan yazarak yerlerini değişerek aynı adresi girsenizde sorun olmaz telefonda da 2 tel no kullandım ben 12 siparişte sorun olmadı yani

Geri