7K bütçeye oyun için monitör önerisi

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Online oyunlar oynuyorum. Şimdi arayıp konuştum, kargo beklemeyecek olmam baya işime geliyor gidip direkt mağazadan ASUS 23,8" TUF GAMING VG249QM5A alabilirim. Bu bütçede daha iyi önerileriniz var mıdır bana?

Parasal olarak bakınca gayet mantıklı. Ayrıca (kendi fikrimce) marka olarak daha az bilinen ve tercih edilen model almaktansa bilindik marka her zmn tercih sebebi olmalıdır. Ki siz magazadan teslim alcaksanız daha da işiniz sağlam diye dusunuyorum şimdiden hayırlı olsun

Parasal olarak bakınca gayet mantıklı. Ayrıca (kendi fikrimce) marka olarak daha az bilinen ve tercih edilen model almaktansa bilindik marka her zmn tercih sebebi olmalıdır. Ki siz magazadan teslim alcaksanız daha da işiniz sağlam diye dusunuyorum şimdiden hayırlı olsun
Şimdi hem gözümle sıkıntısız olduğunu göreyim hemde kargo beklemeyeyim diye gidiyorum bu havada. Belki geçmişken RAM'de alabilirim. Teşekkür ederim :peepokalp:

güzel monitör hocam arkadaşın dediği gibi daha yüksek hzli bilinmedik markalardan almatansa bu ürünü kendinizin görüp alması çok daha mantıklı olur hayırlı olsun şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri