Anakartta sıkıntı olmamasına rağmen ekran da no signal hatası

yerel disk ile Ekran sinyalinin ne alakasi var. en azindan Biosa girebiliyor olman lazimdi yerel disk olsada olmasada .Senin islemcinin kendi GPU birligi olmasi lazim kabloyu direk ekran kartinin arkasinda degilde direk Anakartin arkasina takip bir ac bilgisayarini oradan Signal gelecekmi.

HDD den ses geliyor ise PC sorununu cözdükten sonra Cyristaldiskinfo adli Programi indir kur. HDD nin sagligina bir bak yada foto cek buraya yükle
anakarttan goruntu almaya calistim ama alamadim vga kablosunda sorun olabilir veya psu nun islemciye bagli olan guc kablosu kirilmis olabilir oglen musait olunca islemcinin isinip isinmadigini kontrol edecegim islemci isinmadiysa sorunun psu daki islemci kablosunda oldugundan emin olurum

anakarttan goruntu almaya calistim ama alamadim vga kablosunda sorun olabilir veya psu nun islemciye bagli olan guc kablosu kirilmis olabilir oglen musait olunca islemcinin isinip isinmadigini kontrol edecegim islemci isinmadiysa sorunun psu daki islemci kablosunda oldugundan emin olurum
Güc kablosu islemcinin 8 PIN olanin takman yeterli.yada sonra PC nin fotograflarini cekip buraya bir yükle bizde bakalim.

Güc kablosu islemcinin 8 PIN olanin takman yeterli.yada sonra PC nin fotograflarini cekip buraya bir yükle bizde bakalim.
şuan fotoğraf atamam ama işlemci i5 3470 olduğu için zaten 4pin yeterli şuanda yeni termal macun sürmek istemediğim için işlemci soğutucuyu çıkartmadım sadece fanları devre dışı bıraktım galiba soğutucu blok biraz ısındı ama emin değili o yuzden pc hala açık

8 PIN takman gerekir 4 Pin OC icin

8 PIN takman gerekir 4 Pin OC icin
kk 8 pin nerede birde galiba sorunu cozdum butun kablolar takiliyken islemci sogutucuyu soktum ve islemci isinmiyordu i5 3470 herhalde bosta olsa bile guc aldiginda isinir ama hic isinmadi bence sorun psu daki islemci guc kablosunda
WhatsApp Image 2026-01-04 at 19.10.50.webp

adamlar harbi hdd veya ssdyi değiştir demişler :D:D . Disk olmadan da biosa ekranı geçiyor . bu tip eski anakartlar da deneme yanılma yöntemi yapmak daha çok hızlandırır süreci . başka Kablo bulabildiniz mi teyit etmek için

adamlar harbi hdd veya ssdyi değiştir demişler :D:D . Disk olmadan da biosa ekranı geçiyor . bu tip eski anakartlar da deneme yanılma yöntemi yapmak daha çok hızlandırır süreci . başka Kablo bulabildiniz mi teyit etmek için
baska kablo denemedim ama eski tv ye bagladigimda yine no signal aliyordum ama tv kabloyu goruyordu birde islemci sogutucuyu sokup ekran olmadan kasaya guc verdim ve islemci isinmadi islemci guc kablosunda sorun olabilir mi???

baska kablo denemedim ama eski tv ye bagladigimda yine no signal aliyordum ama tv kabloyu goruyordu birde islemci sogutucuyu sokup ekran olmadan kasaya guc verdim ve islemci isinmadi islemci guc kablosunda sorun olabilir mi???
hiç bir fikrim yok maalesef . anakart ve işlemci neydi bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,769
Üyeler
187,568
Son üye
GAMER.GEN.TR
Geri