louis bloom
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,164
yardım edebilir misiniz birçok yolu denedim aynı hata
ben ındırebılıyorumAlıntıyı görüntüle
yardım edebilir misiniz birçok yolu denedim aynı hata
Ne yapalım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VPN'yi kapatmayı denedin mi?
https://www.mediafire.com/file/rpcggye75mxq9a7/MediaCreationTool.exe/file
al sana creation tools lınkını vereyım ordan ısoyu yukle
SS'de yazan işe yarasaydı sizden destek istemezdim hocam zaten düğnden beridir birçok yolu denedimçözümü sste yazıyor aslında.
hocam o zaman ben dırek sana ısoyu yukleyıp oyle yollamaya calısayım onu ındırAlıntıyı görüntüle
hocam birçok yolu denedim indiremedim dünden beridir. belarus ta yaşıyorum bölgesel bir problem olabilir mi
SS'de yazan işe yarasaydı sizden destek istemezdim hocam zaten düğnden beridir birçok yolu denedim
hocam harika olur çok teşekkür ederimhocam o zaman ben dırek sana ısoyu yukleyıp oyle yollamaya calısayım onu ındır
Belarus ve Rusya Microsoft tarafından banlı, ambargo vs savaş muabbetinden, win 10 ve 11 çekemezsin, VPN ile deneyebilirsinAlıntıyı görüntüle
hocam birçok yolu denedim indiremedim dünden beridir. belarus ta yaşıyorum bölgesel bir problem olabilir mi
SS'de yazan işe yarasaydı sizden destek istemezdim hocam zaten düğnden beridir birçok yolu denedim
rica ederim hocam ne demekhocam harika olur çok teşekkür ederim
hoca desene ya belarustayim diyeAlıntıyı görüntüle