s25 fe daha iyi aradaki fark çok azSizce bu fiyat bandında en iyisi s24 fe midir? Yoksa başka cihazlar önerir misiniz? örnek olarak honor 200 pro aklımı karıştırmadı değil önerilerinizi bekliyorum.
32 ye s 24 al fe sini boşverSizce bu fiyat bandında en iyisi s24 fe midir? Yoksa başka cihazlar önerir misiniz? örnek olarak honor 200 pro aklımı karıştırmadı değil önerilerinizi bekliyorum.
Hocam aralarında 6 bin tl kadar var biraz araştırdım hızlı şarj ve batarya dışında farkı yok farklı forumlarda çoğu kişide değmeyeceğini söylüyors25 fe daha iyi aradaki fark çok az
6k yok 2k vardı en sonHocam aralarında 6 bin tl kadar var biraz araştırdım hızlı şarj ve batarya dışında farkı yok farklı forumlarda çoğu kişide değmeyeceğini söylüyor
Onuda düşünmüştüm ama aralarında pek bir fark yok ve s24fe nin ekranı daha büyük olması benim için daha avantajlı32 ye s 24 al fe sini boşver
kalite farkı varOnuda düşünmüştüm ama aralarında pek bir fark yok ve s24fe nin ekranı daha büyük olması benim için daha avantajlı
ultrasonik parmak okuyucu 1-120 hz değişken hzOnuda düşünmüştüm ama aralarında pek bir fark yok ve s24fe nin ekranı daha büyük olması benim için daha avantajlı
Bu bütçenin üstüne 4 5 k daha ekleyebilirim telefonların birbirinden farklı olan artılarından bağımsız bu 3 telefon arasından hangisini önerirsinizultrasonik parmak okuyucu 1-120 hz değişken hz
büyük ekran lazımsa öğrenci indirimini halledip 25 fe al 32kya
büyük ekran lazımsa 32kya 25 fe küçük ekran lazımsa s24Bu bütçenin üstüne 4 5 k daha ekleyebilirim telefonların birbirinden farklı olan artılarından bağımsız bu 3 telefon arasından hangisini önerirsiniz
32K ya S25FE iyi.Bu bütçenin üstüne 4 5 k daha ekleyebilirim telefonların birbirinden farklı olan artılarından bağımsız bu 3 telefon arasından hangisini önerirsiniz
S24 alırdım. Daha premium.Ekran boyutu önemli olmaksızın s24 ve 25fe arasından hangisidir ?