Kalbim pır pır atıyor

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Hayatımda hiç manitam olmadı. 1 kez sevdim. 3 yıl önce, instadan yazdım. Aynı okuldaydık, açılamadım. Engellendim. Aradan bi 6-7 ay sonra onu görmeye başladım sürekli. Kalbim pır pır ediyordu. Uyuyamıyordum, oyun oynayamıyordum. Yemek yiyemiyordum. En son arkadaşımla 8-9 da oturduk. 12 ye kadar dedi yaz, dedim yazamam cesaret edemem. Arkadaşla ayrılırken yazdım. Kızda kardeşim git başımdan vs diye konuştu. İçim çok burkuldu, dedim bize de yol gözüktü. O günden sonra kimseye bir duygu göstermedim. Instadan engelliydi TT den girip bakardım hep ara ara. Arkadaşlar bahçede gezerken karşılaştığımızda aa yenge gelmiş falan derlerdi. Bende çıldırıp söverdim. Şu zamandan şu zamana umrumda değil artık.

Her neyse, 1 erkek arkadaş bi ben bir de sevdiğim kız buluştuk. Liseye ilk başladığımda ben bu kızı seviyordum hatta açılasım bile vardı ama sonra bi boşverdim. Her neyse buluştuk işte kızla konuştuk 2-3 saat anlat dedim anlattı manitası falanda yokmuş olmuş ama olmamış desek daha yerinde. İçimde pırpır ilk paragradta yazdığım kıza olan hislerim bu sefer bu kıza geçti. instadan istek attım. Kabul etti. Bir şey yazasım yok tekrar kaybederim falan diye, 2 arkadaşımda diyor ki, yaz. muhabbetin sardı benimde izinli olduğum gün onunda müsait olduğum bi gün bi oturalım kafeye orda konuşun diyorlar. Biri diyo alıştır hislerini belli et, biri diyor direkt söyle. Bende de bunları yapacak yürek yok. Yapsam kalp krizi falan geçiririm heyecandan. Napsak bilemedik. 5 saat sonra iş var 10 da yatan adamım uyutmadı.

Arkadaşların seni oltaya çekiyor. Yoksa çoktan kızı birisi götürmüştü. Dikkatli ol
öneri yapanlardan birisinin 1 buçuk yıllık ilişkisi bitti kızla uzaktan yakından 1 kez muhabbeti olmadı.

2. si de kızı tanımıyor bile, hesabında 1 dişi varlık yok. Sadece ben ve akrabaları.

Beraber buluştuğumuz çocuk benim kafamı kurcalıyor, ondan bahsediyorsan haklısın. Ben kıza tek kelam yazmamışım bugüne kadar uşak sabah akşam yazıyor. Arkadaş atağı ... ayağı. Bu beni hem delirtiyor gem işkillendiriypr. Bilemiyorum, olayla bağlantılı bu durumları kızıda çocuğuda tanıyan ek bi arkadaş daha var ona anlat, diğer uşağında durumunu sorgula diyorum da o ona bi anlatcak domino etkisi gibi.

Erler meydanı gibi hikaye, ben sevdiğimi söylesem aradan çekilir 5 yıllık lise arkadaşım. Çekilmezse de kendi bilir 🤯
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yazayımki hacı uğraşsam mesaja hemen kız grubunda adımız çıkcak, kısa bişey yazsam yine adımız çıkcak, arasam çok alakasız wp den yazsam çok mu resmi kafayı yemek üzereyim.

öneri yapanlardan birisinin 1 buçuk yıllık ilişkisi bitti kızla uzaktan yakından 1 kez muhabbeti olmadı.

2. si de kızı tanımıyor bile, hesabında 1 dişi varlık yok. Sadece ben ve akrabaları.

Beraber buluştuğumuz çocuk benim kafamı kurcalıyor, ondan bahsediyorsan haklısın. Ben kıza tek kelam yazmamışım bugüne kadar uşak sabah akşam yazıyor. Arkadaş atağı ... ayağı. Bu beni hem delirtiyor gem işkillendiriypr. Bilemiyorum, olayla bağlantılı bu durumları kızıda çocuğuda tanıyan ek bi arkadaş daha var ona anlat, diğer uşağında durumunu sorgula diyorum da o ona bi anlatcak domino etkisi gibi.

Erler meydanı gibi hikaye, ben sevdiğimi söylesem aradan çekilir 5 yıllık lise arkadaşım. Çekilmezse de kendi bilir 🤯

ne yazayımki hacı uğraşsam mesaja hemen kız grubunda adımız çıkcak, kısa bişey yazsam yine adımız çıkcak, arasam çok alakasız wp den yazsam çok mu resmi kafayı yemek üzereyim.
wpden yazma şansın varsa wpden yaz

Umut bağlama sen yinede. Sonu hayır olsun dizilere dönmesin olay.

Hayatımda hiç manitam olmadı. 1 kez sevdim. 3 yıl önce, instadan yazdım. Aynı okuldaydık, açılamadım. Engellendim. Aradan bi 6-7 ay sonra onu görmeye başladım sürekli. Kalbim pır pır ediyordu. Uyuyamıyordum, oyun oynayamıyordum. Yemek yiyemiyordum. En son arkadaşımla 8-9 da oturduk. 12 ye kadar dedi yaz, dedim yazamam cesaret edemem. Arkadaşla ayrılırken yazdım. Kızda kardeşim git başımdan vs diye konuştu. İçim çok burkuldu, dedim bize de yol gözüktü. O günden sonra kimseye bir duygu göstermedim. Instadan engelliydi TT den girip bakardım hep ara ara. Arkadaşlar bahçede gezerken karşılaştığımızda aa yenge gelmiş falan derlerdi. Bende çıldırıp söverdim. Şu zamandan şu zamana umrumda değil artık.

Her neyse, 1 erkek arkadaş bi ben bir de sevdiğim kız buluştuk. Liseye ilk başladığımda ben bu kızı seviyordum hatta açılasım bile vardı ama sonra bi boşverdim. Her neyse buluştuk işte kızla konuştuk 2-3 saat anlat dedim anlattı manitası falanda yokmuş olmuş ama olmamış desek daha yerinde. İçimde pırpır ilk paragradta yazdığım kıza olan hislerim bu sefer bu kıza geçti. instadan istek attım. Kabul etti. Bir şey yazasım yok tekrar kaybederim falan diye, 2 arkadaşımda diyor ki, yaz. muhabbetin sardı benimde izinli olduğum gün onunda müsait olduğum bi gün bi oturalım kafeye orda konuşun diyorlar. Biri diyo alıştır hislerini belli et, biri diyor direkt söyle. Bende de bunları yapacak yürek yok. Yapsam kalp krizi falan geçiririm heyecandan. Napsak bilemedik. 5 saat sonra iş var 10 da yatan adamım uyutmadı.
Kardesim dünyanın sonu degil yaz red yersen dünyada kiz mı yok yok yine yapamam dersen bu kıza alcılmassan baska kızlarada acilamazsin yani kısaca ornegin yukseklik korkun varsa ustune gideceksin bunu asman gerekiyorsa

Kral adını ''kız grubunda'' çıkaran bir insanla zaten neden olmak isteyesin ki ? kötü bir insansa yapar bunu neden kötü bir insanla olasın ki ?

Benim arkadaşıma da herkes açıl açıl dedi ben açılma dedim beni dinlemedi açıldı hala ağlıyor

Arkadaşların ucuz

Birde şu açıl açıl en kötü red yersin diyen psikolojik sıkıntılı insanları dinleme sakın kızın onuru var red yeme korkusu varsa seninde var ama yok benim yok ben 40 takla atacağım gerekirse yüz tane kızdan red yesemde gururuma yediririm dersen senin bileceğin iş

Sende kalp spazmı var. Bir Kardiyolog'a görün. Sen aşk sanıyor olabilirsin ama bu işin hiç şakası olmaz.
aha geldi benim eleman sırf senin yorumlarını görmek için giriyorum şu siteye :ROFLMAO:

akışına bırak. ben bu kızla evlenicem onsuz yapamam modunda olma sakın. keyif almaya bak sohbet et sıkma ama boş da bırakma. ona düşkün gibi davranma ama zamanını bulduğunda kahve içmeye falan davet et. fırsatını bulduğunda gündelik hayattan konuş onu önemsediğini hissettir. fikirlerini al. hızlı gitmene gerek yok kasmana gerek yok. biraz ona alışmaya çalış. bu arada o da sana belki alışır yapmak istediğini görür. belki sen onu hiç sevmezsin. şu olayda yapcağın en büyük hata yazmak yazmamak değil bence kesinlikle aceleci davranmak.

Heee Haftanin Yeni Asigi'da geldi bende nerde kaldi diyordum

Ya bak kardesim alay gecmek icin demiyorum ama her hafta en az 2-3 konu aciliyor Senin gibi asigim cok seviyorum onsuz uyuyamiyorum diyen cogu liseliden olusan ergen grubu

Bak O ilk asik oldugun kizi hatirla yok iste cok seviyom yok iste bilmem ne falan dedin peki simdi sonuc ney ? baska bir kiza asik oldun degil mi ? yani Hayat her zaman karsina birini cikaracak Daha lsiedesin ynai hakaret etmek istemiyorumda ne yasiyor olabilrisinde yok uyuyamiyorum yok bilmem ne diye anlatiyon bak bunlar hep ergenlik hormonlarin yuzunden bana guven kac tane senin gibi arkadasim vardi yatili yurt'a kaliyordum lisede hepsi senin gibi ilk hoslandigi kiza ask oldugunu soyluyor asla ondan baskasina bakmam bilemem ne diyorlardi ama 1 tane kizla iliskisi olduktan sonra artik daha rahat oldular bu konuda ayrilinca giidp yenisini buluyorlar vs..

Yani Kisaca Git 5 Yillik arkadasina durumu anlat yok ben hosalaniyorum knk derse tamam yapcak bir sey yok de sen geri cekil he yok o geri cekilirse okey knk sana ayarlaylim falan derse gidin ayarlayin vs.... Ama eger o istiyorsa gidip kiz icin arkadasini satacak kadar karaktersiz olma '' Çekilmezse de kendi bilir 🤯'' dedigin icin dedim son kismi

neyse umarim demek istedigimi anlamissindir ve daha olgunca dusunursun
XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri