performansı yetmiyorsa ve alacağın satacağın fiyatta makulse neden olmasınmerhabalar gigabyte ın 7700 xt sini kullanıyorum 9070 xt geçmek istiyorum önerilere açığım
İç yapıları bambaşka.Görünürde öyle olsa da takamazsn zaten hadi taktın diyelim ekrna kartı puf mu olsun.Geçme amacınz 4k değilse çokta gerek yok gibi.Eğer geçecekseniz psu da değişmelisiniz sanırım.Peki nzxt c750 var bende CPU için ayrılan kabloyu ekrankartinin 3 slotuna taksam sıkıntı olmaz herhalde sonuçta aynı birebir aynı başları
7800xt ile bile ucu ucuna kullanıyorum sağlıklı olmaz o psu ile.Peki nzxt c750 var bende CPU için ayrılan kabloyu ekrankartinin 3 slotuna taksam sıkıntı olmaz herhalde sonuçta aynı birebir aynı başları
Serisinden bütçeyi verirsen tabii kiSerisinden bir öneri verebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güç kaynağı için
Bunun gibi mesela![]()
Gigabyte GP-UD850GM PG5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-UD850GM PG5 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte GP-UD850GM PG5 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Max 8 k
9070 xt kurtarmaz ama düz 9070 kurtarır psu kalsın 9070 alSerisinden bir öneri verebilirmisin
Güç kaynağı için