Öneri Keenetic Explorer DSL Alınır mı?

chloriN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Keenetic tavsiye etmem eskiden vardı bende. Dsl hat stabilitesi kötü çünkü mediatech işlemci var her modellerinde. Zyxel dx3301-t0 var bende çok memnunum. Önceden vmg8623 vardı oda baya iyi. Ama TTnet damgalı olanları bedava olsada almayın kesinlikle. 2 yılı doldurunca yazılımla yavaşlatıp/bozup yeni modem satıyorlar hep. Yazılım eskiden değiştirilebiliyordu ama artık mümkün değil. Airties vardı bozulmuştu yazılımı eski sürüme döndürdüm düzeldi sorunsuz kullandım 1-2 sene daha sonrada sattım. Ama diğer sağlayıcılarda kilit yoktur sanırım. Türknet modemlerde yok. Vmg8623'te yazılımı Türknete özeldi ve kötüydü ama kilidi kaldırıp global yazılıma çevirdim süper oldu. Huawei hg658 v2'de iyiymiş triductor işlemcili. Yanına birde router ile alıp beraber kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet alınabilir ben tavsiye ederim. Eski modemime göre çağ atladım. Keenetic yazılımı gayet iyi, kesinlikle internette büyük bir iyileşme sağlarsınız. Yukarıdaki arkadaş işlemciye göre okumuş, ama yazılımı benim hat değerlerimi bayağı iyileştirdi. Normalde bufferbloat testinden F falan alıyordum artık sabit B alıyorum. Hız sabitlersem A oluyor. Ayrıca DLS tarafında 85 Mbps alabildiğimi belirtiyor, normalde altyapım 71 Mbps olarak çıkıyor sitelerde. Netspeed'e de söyledim onlar da o hıza yükseltti ve kullanıyorum.

Ama çok kablosuz cihaz bağlıyorsanız taksitle falan Wifi-6 içeren şu modelini de öneririm.

Evet alınabilir ben tavsiye ederim. Eski modemime göre çağ atladım. Keenetic yazılımı gayet iyi, kesinlikle internette büyük bir iyileşme sağlarsınız. Yukarıdaki arkadaş işlemciye göre okumuş, ama yazılımı benim hat değerlerimi bayağı iyileştirdi. Normalde bufferbloat testinden F falan alıyordum artık sabit B alıyorum. Hız sabitlersem A oluyor. Ayrıca DLS tarafında 85 Mbps alabildiğimi belirtiyor, normalde altyapım 71 Mbps olarak çıkıyor sitelerde. Netspeed'e de söyledim onlar da o hıza yükseltti ve kullanıyorum.

Ama çok kablosuz cihaz bağlıyorsanız taksitle falan Wifi-6 içeren şu modelini de öneririm.
Eskiden bende de vardı. Dsl hat kalitesini verilen paraya göre çok yükseltmiyor işlemciden ötürü. En iyi işlemci bu konuda broadcom ve triductor var. Ama bu marka en pahalı modellerde bile mediatech işlemci koyuyor. Diğer markalar genelde ucuz modemlere koyuyor bu işlemciyi. Pahalı modemlere broadcom koyuyorlar. Ayrıca reklama çok fazla para harcıyorlar o yüzden popüler. Diğer forum site ile anlaşmaları var birde. Sürekli olumsuz yorumları siliyorlar. Ayrıca çok savunan hesaplar var ama saçma sapan savunuyorlar. Üstelik çok ısrarcılar. Benim paylaştığım bütün bilgiler yanlışmış o yüzden ısrar ediyorlarmış falan filan. En iyisini onlar bilirmiş. :D Körü körüne marka savunmam diyor ama samsung kullanıyor samsung ve keenetic körü körüne savunuyor cahil. Kenetic'in ne kadar kötü olduğunu şikayetlerden görebilirsiniz: https://www.sikayetvar.com/keenetic
Müşteri memnuyetine verdikleri önem sıfır sıfır sıfır. Benide mağdur ettiler. Bot hesaplarla reklam yaptırıyorlar diğer sitede.

Son düzenleme:
Geri