İlan numaraniz varmiBende var sapphire pulse model, bakar misin
Özelden atarmisinBende var sapphire pulse model, bakar misin
Valla hocam çok iyi olur yaİlan degil la kardesim amd istemiyom diye agliyo eger ona nvidia bi seyler alirsam 5700 xt aciga duser oyle verebilirim anca
Ya şimdi şöyle ben 1 haftadır ariyorum bütün parçalarımi 2.el seçtim temiz vs işlemcim.kaldi onunda bulamadım daha uyguna dedim Ekran kartını bakım aradan çıksınİlan degil la kardesim amd istemiyom diye agliyo eger ona nvidia bi seyler alirsam 5700 xt aciga duser oyle verebilirim anca
Öyle bir durum olursa sana nerden ulaşabilirimİlan degil la kardesim amd istemiyom diye agliyo eger ona nvidia bi seyler alirsam 5700 xt aciga duser oyle verebilirim anca
Forumda aktifim cok sukur ben bosa cikarsam dmden yazarim sana yazdim bu konuyu bi kenaraÖyle bir durum olursa sana nerden ulaşabilirim
Tamamdır hocam teşekkür ederimForumda aktifim cok sukur ben bosa cikarsam dmden yazarim sana yazdim bu konuyu bi kenara
Ne alabilirim.ki baskaBence 5700xt almayın benim bi arkadaşımda vardi surekli driver sorunu yaşıyodu çöpe attı en son karti
5xxx serisi daha sorunlu rx6600 olabilir amd tarafındaNe alabilirim.ki baska
Küçük yaştaki insanların bu marka sevgisi beni bitiriyor ya ortaokula giden kuzenimde tam hatırlamıyorum ama iyi bir model telefon vardı sırf iphone olmadığı için sattırdı 11 kullanıyor şu an xd.İlan degil la kardesim amd istemiyom diye agliyo eger ona nvidia bi seyler alirsam 5700 xt aciga duser oyle verebilirim anca
5000 serisi biraz yorabilir pek içli dışlı değilsen amd ile rx6600 bakabilirsin aynı fiyatlarda.Bütce 4000 4500 sistem topluyorum kendime 2.el elinizde eğer rx5700xt varsa alabilirim bu fiyatlara yardımcı olursaniz teşekkür ederim
2060 Süper aliyorim 4350 TL'yeKüçük yaştaki insanların bu marka sevgisi beni bitiriyor ya ortaokula giden kuzenimde tam hatırlamıyorum ama iyi bir model telefon vardı sırf iphone olmadığı için sattırdı 11 kullanıyor şu an xd.
5000 serisi biraz yorabilir pek içli dışlı değilsen amd ile rx6600 bakabilirsin aynı fiyatlarda.