Aradım amazonu bugün, bende ‘’Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı’’ yazıyor, herhangi bir sorun var mı nerede kargo diye. Kargoyu kargo firması teslim almış, şu anda kendi istasyonlarına götürüp oradan dağıtacaklar bir sorun görünmüyor diyor.Aynen keşke kioxia yı alsaydım yine böyle alim mi almayimmi diye kararsız kalmıştım. Bunda da hemen alayım dedim sonuç hüsran oldu. Arttıkça artıyor yetişemiyoruz
İnşallah gelir hocam bendeki gibi olmaz. Şimdi gelirsede 1 tb mı 2 tb mı. Eğer 2 tb gelirse mutlaka bana yazın hem firmayı hemde amazonu hakem heyetine şikayet ederim. Ama çok umudum yok.Aradım amazonu bugün, bende ‘’Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı’’ yazıyor, herhangi bir sorun var mı nerede kargo diye. Kargoyu kargo firması teslim almış, şu anda kendi istasyonlarına götürüp oradan dağıtacaklar bir sorun görünmüyor diyor.
Merhaba, satıcı beni de sabah aradı ve barkod hatası olduğunu, ürünü gönderemeyeceklerini söyledi. Bunun yerine 1 tane Twinmos Xtreme Gen 4 1 TB ve 1 tane de Twinmos 512 gb Gen 3 m2 gönderebileceklerini söyledi. 512 gb gen 3 ve dramsiz, üstelik total kapasite 2 tb'da değil. Ancak fiyat bakımından ödediğim miktara karşılık geldiği için ve acil ssd'ye ihtiyacım olduğu için kabul ettim. Bakalım nasıl olacak, umarım değer.İnşallah gelir hocam bendeki gibi olmaz. Şimdi gelirsede 1 tb mı 2 tb mı. Eğer 2 tb gelirse mutlaka bana yazın hem firmayı hemde amazonu hakem heyetine şikayet ederim. Ama çok umudum yok.