Ekran kartı yükselteceğim ne alabililrim?

bu benim kasama da sığmaz büyük ihtimalle kasamın max suppportu 33cm yazıyor
derdin ihtimallere kalsın önden fan takmassın, fan tarafını hafif eğersin vs olmadı daha ferah bi kasaya gecersin önemli olan iyi fiyata güzel sorunsuz bi kart bulmak

derdin ihtimallere kalsın önden fan takmassın, fan tarafını hafif eğersin vs olmadı daha ferah bi kasaya gecersin önemli olan iyi fiyata güzel sorunsuz bi kart bulmak
saphire nitro modeli nasıl peki?

ha bir de 6800xt için 550 w psu yeterli olur mu birkaç aylığına?

saphire nitro modeli nasıl peki?
oda gayet iyi
1768307867928.webp

750w istiyor 12v kanaldan 300w ortalama cekiyor uv ile 250w civarına cekilebilir ama sorun yaratır en kısa sürede bi psu almak lazım

Bence ikinci ele bulaşma ve az daha para biriktirmeye çalış veya 6 - 9 taksit satışlar oluyor ve bazen 9060 XT 16 gb modelleri 16k lara düşebiliyor.

4 bin TL daha biriktirip veya dediğim gibi taksit ile sıfır bir 9060 XT almanı öneririm ben.

oda gayet iyi
Alıntıyı görüntüle
750w istiyor 12v kanaldan 300w ortalama cekiyor uv ile 250w civarına cekilebilir ama sorun yaratır en kısa sürede bi psu almak lazım
sağolun hocam bilgilendirme için son olarak 6800xt 2k için daha uygun gibi gözüküyor ama 1080p de 5 5600 ile herhahngi bir problem yaratır mı bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ikinci ele bulaşma ve az daha para biriktirmeye çalış veya 6 - 9 taksit satışlar oluyor ve bazen 9060 XT 16 gb modelleri 16k lara düşebiliyor.

4 bin TL daha biriktirip veya dediğim gibi taksit ile sıfır bir 9060 XT almanı öneririm ben.
hocam yaza doğru zaten büyük ihtiamelle komple değişeceğim iş dolayısıyla laptopa geçme ihtimalim var o zamana kadar keyifli vakit geçirmek istiyorum taksit ile de alamam dolayısıyla şuanki bütçemle birşeyler almam gerekiyor ondan dolayı.

sağolun hocam bilgilendirme için son olarak 6800xt 2k için daha uygun gibi gözüküyor ama 1080p de 5 5600 ile herhahngi bir problem yaratır mı bilginiz var mı?

hocam yaza doğru zaten büyük ihtiamelle komple değişeceğim iş dolayısıyla laptopa geçme ihtimalim var o zamana kadar keyifli vakit geçirmek istiyorum taksit ile de alamam dolayısıyla şuanki bütçemle birşeyler almam gerekiyor ondan dolayı.
5600x ve 6800xt kullanıyorum full hd de oynuyorum genelde bi sorun yasamadım

şuan rx 6600'üm var 12000 lira da bütçem var ekran kartını yükseltmek istiyorum ekran kartını arkadaşıma vereceğim. Sarı sitede 5060'lar var 14000 civaarına ama bütçemi aşıyor max 500 daha ekleyebilirim belki. Hangi modelleri tercih edebilirim? 2. el bakıyorum zaten.
3070 3070ti 3080 olabilir biraz eskiler ama götürür özellikle 3080 diye düşünüyorum temiz bulunursa yada bütçe arttırılıp 9060xt 0 al devam et yoluna

Dostlar bugün alacağım 3080 suprimx ile rx6800xt xfx ile arasında kaldım hangisini almalıyım sizce?

Dostlar bugün alacağım 3080 suprimx ile rx6800xt xfx ile arasında kaldım hangisini almalıyım sizce?
ikiside kafa kafaya kart hocam biri 16 gb ama diğeride yazılım olarak dlss filan iyi bana kalırsa hangisi daha temizse onu tercih et performans testlerindede çok bir fark yok zaten

tercihen ama 3080 al geç

12K ya alıp alabileceğin en mantıklı kart 3080 10GB dır. O paralara 6800XT falan sakın alma teknoloji fakiri rezalet bir kart, en azından 3080 de DLSS 4 var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri