Ada ve deney ne yapardınız

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Gözlerinizi açıyorsunuz ve kendinizi sarı altın kumda beliniz üstü yatarken buluyorsunuz. Sizden başka 9 kişi daha var ve bu kişiler şöyle
-zeynep (kapalı ve köylü)
- Leyla (yaşlı bir öğretmen kapalı insanları cahil bulur)
-gizem (hamile ve mühemdis)
-serhat ve nesrin (ikiside lise öğrencisi fakat serhat okulun popiler çocuğu iken nesrin okulun ineğidir)
-aysel gerçek kuzıl saçlı (iki çocuğu ile adadadır ve ev hanımıdır)
- kaan (çok ünlü yakışıklı ve karizmatiktir)
- ve siz siz (inşata ustasınızdır ve bu takımın yeni lideri)
Burdan nasıl çıkardınız veya bu adadan çıkmak istermisiniz.

(Ben konu sahibinin arkadaşıyım)

Gözlerinizi açıyorsunuz ve kendinizi sarı altın kumda beliniz üstü yatarken buluyorsunuz. Sizden başka 9 kişi daha var ve bu kişiler şöyle
-zeynep (kapalı ve köylü)
- Leyla (yaşlı bir öğretmen kapalı insanları cahil bulur)
-gizem (hamile ve mühemdis)
-serhat ve nesrin (ikiside lise öğrencisi fakat serhat okulun popiler çocuğu iken nesrin okulun ineğidir)
-aysel gerçek kuzıl saçlı (iki çocuğu ile adadadır ve ev hanımıdır)
- kaan (çok ünlü yakışıklı ve karizmatiktir)
- ve siz siz (inşata ustasınızdır ve bu takımın yeni lideri)
Burdan nasıl çıkardınız veya bu adadan çıkmak istermisiniz.

(Ben konu sahibinin arkadaşıyım)
Arkadaşının hesabı yok mu o açsın

Adada işe yarayan tek kişi ben olduğum halde geriye kalanı kendime neden yük edeyim?

Yazdığını bende okudum şimdi nasıl çıkardınız diyor bide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendim bide cavap vereyim arkadaşım için.
Ben olsam adadan kesinlikle çıkmak isterim ikincisi olarak nasıl çıkacağım hakkında kural verilmemiş ve bende bunun açıklarından faydalanarak kendimi aşırı zengin,itibarlı,saygın,edepli adaplı olarak yapıyorum ve bu sayede sinyali çeken telefonumdan helikopetrimi çağırıp kendi malikaneme giderdim.he bide kimi yanıma alırdım konusunda gelmek isteyen herkesi alırdım gelmek istemeyenede adada kalmak çok tehlikeli olduğunu anlatır ikna edmeye çalışırdım.

Son düzenleme:
ilk Kaan için toprak altında şişli domuz tuzağı yapardım.
Adada olan tüm kızları eline almaması için.

Soram diğer erkekler için. Ama en büyük düşman o olurdu hani :D

Yani adadamı kalmak istersiniz yoksa ucu bile görünmeyen ucsuz bucaksız denize yelken açmayımı siz lidersiniz.

Yani adadamı kalmak istersiniz yoksa ucu bile görünmeyen ucsuz bucaksız denize yelken açmayımı siz lidersiniz
Adadan ayrılan zaten hayatının en yanlış kararını verir. Sabahtan akşama kızlarla dans etmek , yemek ve yatmak. Bide denizde romantik yüzmek :D vayyy beee

Adaya ilk düştüğünüz an erkekleri ormana götürüp dipsiz çukura felan atın :D

Adadan ayrılan zaten hayatının en yanlış kararını verir. Sabahtan akşama kızlarla dans etmek , yemek ve yatmak. Bide denizde romantik yüzmek :D vayyy beee

Adaya ilk düştüğünüz an erkekleri ormana götürüp dipsiz çukura felan atın :D
La cebimizde para yok etrafta market yok nasıl yaşayacağız hergün balık mı yicez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri