🔥İndirim SAPPHIRE PURE RX 9070 GAMING OC 16GB 31.914,67TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geçen gün 34 e Asrock RX 9070 XT Steel Legend beyaz düşmüştü.

ekran kartı almak için acele bir durumum yok.4060ti kullanıyorum bu kartın sizce şuanda siyah renk modellerinden biri alınabilir mi? yoksa indirim mi beklenmeli? tek endişem fiyatlarin aniden çok uçması.

ekran kartı almak için acele bir durumum yok.4060ti kullanıyorum bu kartın sizce şuanda siyah renk modellerden biri alınabilir mi? yoksa indirim mi beklenmeli? tek endişem fiyatlarin aniden çok uçması.

piyasanın en dip fiyatında şuan siyahı beyaz bir sistemin yoksa net alınır 28 e

AMD kullanan biri olarak söylüyorum ben 9070'in bu paraya değeceğini düşünmüyorum, orta modeller maksimum 28, tepe modellerde nitro+ gibi maksimum 30k olmalıydı. baz modeller 25 26 k arası olmalıydı bana göre. Bu aralıkta olmadığı sürece 9070XT almak bence çok daha mantıklı. 9070 cazip bir kart değil bana göre.

piyasanın en dip fiyatında şuan siyahı beyaz bir sistemin yoksa net alınır 28 e
hocam rahatsiz etmek istemem çok ciddi tereddutte kaldım aaa oyun oyunuyorum genelde 750wat platinium psu i5 13400f var sizce uyumlu olur mü 4060ti in ustune 14.500 gibi bir fark odeyecegim.alicisi hazir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD kullanan biri olarak söylüyorum ben 9070'in bu paraya değeceğini düşünmüyorum, orta modeller maksimum 28, tepe modellerde nitro+ gibi maksimum 30k olmalıydı. baz modeller 25 26 k arası olmalıydı bana göre. Bu aralıkta olmadığı sürece 9070XT almak bence çok daha mantıklı. 9070 cazip bir kart değil bana göre.
28 den daha fazla düşer mi sizce?

hocam rahatsiz etmek istemem çok ciddi tereddutte kaldım aaa oyun oyunuyorum genelde 750wat platinium psu i5 13400f var sizce uyumlu olur mü 4060ti in ustune 14.500 gibi bir fark odeyecegim.alicisi hazir
olur sorun olmaz

3-5 ne alacagına bakabilrisiniz burdan

Geçmiş fiyatları gösteren plugin nedir hocam?

Uzun zamandır bu fiyatta ah keşke xt olsa
1768329911965.webp

çok fark yokki

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

28 den daha fazla düşer mi sizce?
Artık düşeceğini sanmıyorum ben, ram krizinden sonra globalde gpu fiyatlarının etkilenmeye başlaması az biraz şaşırtıcı olmazdı, türkiyeyi de etkilemesi şaşırılacak bir durum olmazdı o yüzden beklemiyorum düşmesini. fiyattan bağımsız 9070 sağlam karttır ama türkiyede fiyatı hiçbir zaman çok iyi olmadı bence. Sizi üzmez ama ben 34-38k arasına 9070XT alınabilirken 32K ya 9070 Pure modelini almayı mantıklı bulmuyorum. 34-38 e çıkamıyorsanız ama sorun değil, dediğim gibi 9070 kötü kart değil bulabilirseniz daha uygun ama performanstan feragat etmeyen modellere de bakabilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri