Bu csde niye bu kadar hile var ve engellenemiyor

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
Çok klişe bir soru ama bugün 3 tane çok net hile olduğuna emin olduğum rakip denk geldi. Rankım yüksekte değil 3000 den 3.600e geldim sağlam ekipler bularak giriyorum rankimiz denk olanlarla giriyorum. Çok iyi başlıyoruz 9 3 yapıyoruz taraf değişince adamlar comeback yapıyor 5 kill alan adam 30 kille bitiriyor. 10 2 yapıyoruz yine aynı şekil öbür tarafa geçince adamlar comeback atıyor. Her comebackten önce bir mola alıyorlar kill alamayan adam bir anda şow yapıyor. Son oynadığım maçta adam artık öyle bir açık açık oynuyor ki hileyi istediğin kadar shift bas istediğin kadar saklan adamın aim hep senin kafada. İyi oyuncu dicem adam ilk 10 raunt kill alamamis çıldırdım artık ya madem engelleyemiyorsunuz hileyi herkese açık yapsınlar bari öyle eşitlenelim

CS2 iyi anticheat gelemez.Kernel düzeyde bir anticheat yapmaları lazım ki engellenebilsin en azından ama kernel düzeydeki anticheatler pc yi yoruyor.CS2 zaten sistem ağlatıyor üstüne kernel bi anticheat gelirse dahada kötü fps alırız.

CS2 iyi anticheat gelemez.Kernel düzeyde bir anticheat yapmaları lazım ki engellenebilsin en azından ama kernel düzeydeki anticheatler pc yi yoruyor.CS2 zaten sistem ağlatıyor üstüne kernel bi anticheat gelirse dahada kötü fps alırız.
Hocam ben razıyım ya valla o kadar hevesle oynuyoruz 2-3 raunt kalıyor kazanmamiza işkence gibi adamın bize yaptığı wh şovunu izliyoruz bundan canımız sıkılacağına fps düşsün

Kernel düzeyin en iyi level anticheat olması dışında yaptığın yorum yanlış. PC'yi yorar ama düşük PC ise yorar. Anticheat'de performans düşüşü aramak yerine önce oyunun saçma hatalarını düzeltmeleri gerekli. Subtick ve Source 2'nin render hatalarını çözmeleri gerekli. FPS'i mahfeden CS2 ve Gaben şişkosunun ta kendisidir. Ayrıca yazamaycaklarına da bakmayın isterseler en sorunsuz şekilde bir hile sistemi yazarlar. Güya veri almak istemiyormuşmuşlar ama nasıl oluyor sürekli veri toplayan da Steam'in ta kendisi.

Çünkü community eşek ve böyle bir talepleri yok. Herkes kendi içinde ağlıyor ama bir tepki konulmuyor.

Bana nedense fazla hile gelmiyor ve geldiği zamanda davet ettiğim kişilerin güven faktörü düşük olduğu zaman geliyor.

Bana nedense fazla hile gelmiyor ve geldiği zamanda davet ettiğim kişilerin güven faktörü düşük olduğu zaman geliyor.
Valla ben genelde güven faktörüne dikkat ediyorum farklı kişilerle oynuyorum üst üste geliyor yinede

Valla ben genelde güven faktörüne dikkat ediyorum farklı kişilerle oynuyorum üst üste geliyor yinede
Bence güven faktörü çok önemli bazen 5 kişilik takımda güven faktörü uyarısı takımdaki başka birine gelirken sana gelmiyor ben soruyorum güven faktörünüz düşük mü diye. Buna dikkat ederek oyna bi bak istersen.

14800 ranktayım güven faktörüm yüksek son 10 maçın sadece birinde karşı takımda 1 hileci vardı onu da oylamayla attılar. Genelde 5 pre giriyoruz ranklar 24, 23, 14, 14, 9. Ben kullanmıyorum çok hard takılmak istemediğimden ama faceit öneririm.

Geri