OC için Termal Macun Önerisi

dark.exe

80+
Reaksiyon skoru
15
Kullandığım soğutucu Thermalright Peerless Assassin işlemcim ise amd ryzen 5 5600 buna sağlam bir oc yapmak istiyorum kullanabileceğim 500tlyi geçmeyecek güzel bir macun önerebilir misiniz?

o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.

Dünyanın en iyi macunu güncel olarak.
2 kere kullanılır mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.
hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zaten

2 kere kullanılır mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zaten
MX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.

MX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.
Seninde anlamadığın şey pbo ile o işlemci 105w çekebiliyor o zamanda ısınıyor 65w tdpsi var diye 65w çalışıyor mu sanıyorsun

kullandıktan sonra tüpün içinde kalan macunun ömrü nedir
hepsinin ortalaması 5 yıl dır diye tahmin ediyorum.zaten 6 ayda bir yahut yılda 1 kere sürseniz 4 kere kullanıyorsun ürünü.toparlarsak sürdükten sonraki kalan zamanın bir önemi kalmıyor.

Arctic MX6 al geç.

Geri