2 kere kullanılır mı pekiDünyanın en iyi macunu güncel olarak.![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zateno işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.
hayır hocam 1gr tek kullanımlık ama istersen 4gr versiyonlarını bulabilirsin fiyatı hakkında bir fikrim yok onların.2 kere kullanılır mı peki
hmm anladım zaten macunu 8 aydan 8 aya değiştiriyom. Şuanlık bunu alayım o zamanhayır hocam 1gr tek kullanımlık ama istersen 4gr versiyonlarını bulabilirsin fiyatı hakkında bir fikrim yok onların.
MX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.2 kere kullanılır mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zaten
https://www.hepsiburada.com/coolerm...mal-macun-p-HBCV00007ZTCRE?magaza=Hepsiburada BU ÜRÜNÜ KULLANDIKTAN SONRA BAŞKA MACUN KULLANMAZSINIZKullandığım soğutucu Thermalright Peerless Assassin işlemcim ise amd ryzen 5 5600 buna sağlam bir oc yapmak istiyorum kullanabileceğim 500tlyi geçmeyecek güzel bir macun önerebilir misiniz?
Seninde anlamadığın şey pbo ile o işlemci 105w çekebiliyor o zamanda ısınıyor 65w tdpsi var diye 65w çalışıyor mu sanıyorsunMX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.
kullandıktan sonra tüpün içinde kalan macunun ömrü nedirhttps://www.hepsiburada.com/coolerm...mal-macun-p-HBCV00007ZTCRE?magaza=Hepsiburada BU ÜRÜNÜ KULLANDIKTAN SONRA BAŞKA MACUN KULLANMAZSINIZ
hepsinin ortalaması 5 yıl dır diye tahmin ediyorum.zaten 6 ayda bir yahut yılda 1 kere sürseniz 4 kere kullanıyorsun ürünü.toparlarsak sürdükten sonraki kalan zamanın bir önemi kalmıyor.kullandıktan sonra tüpün içinde kalan macunun ömrü nedir
ryzen 5600 bu hocam sanki 7950xSeninde anlamadığın şey pbo ile o işlemci 105w çekebiliyor o zamanda ısınıyor 65w tdpsi var diye 65w çalışıyor mu sanıyorsun