OC için Termal Macun Önerisi

dark.exe

80+
Reaksiyon skoru
15
Kullandığım soğutucu Thermalright Peerless Assassin işlemcim ise amd ryzen 5 5600 buna sağlam bir oc yapmak istiyorum kullanabileceğim 500tlyi geçmeyecek güzel bir macun önerebilir misiniz?

o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.

Dünyanın en iyi macunu güncel olarak.
2 kere kullanılır mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o işlemci ve güzel soğutucu ile kaç dereceyi görecek ki sanki ? Soğutucunuz zaten iyi ve içindeki macun iş görür . Kullandığınız işlemci 65W TDP değerine sahip.
hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zaten

2 kere kullanılır mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zaten
MX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.

MX-6 filan da iş görür , sizin anlamadığınız şey şu , işlemciniz 65W TDP'ye sahip . oc yapsanız bile ısınmaz o soğutucu ile.
Seninde anlamadığın şey pbo ile o işlemci 105w çekebiliyor o zamanda ısınıyor 65w tdpsi var diye 65w çalışıyor mu sanıyorsun

kullandıktan sonra tüpün içinde kalan macunun ömrü nedir
hepsinin ortalaması 5 yıl dır diye tahmin ediyorum.zaten 6 ayda bir yahut yılda 1 kere sürseniz 4 kere kullanıyorsun ürünü.toparlarsak sürdükten sonraki kalan zamanın bir önemi kalmıyor.

Arctic MX6 al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,511
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir
Geri