🔥İndirim Sapphire PURE B850A WIFI 7 ANAKART 10.249,00 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,029
BEYAZ SİSTEM TOPLAMAK İSTEYENLER İÇİN ÇOK DOLU BİR B850 ANAKART VADE FARKSIZ 6 EGER HEPSİBURADA KARTINIZ VARSA VADE FARKSIZ 9 TAKSİT SEÇENEGİ DE MEVCUTTUR

ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM ANAKART BEYAZDIR

1768419391231.webp

1768419368580.webp

Son düzenleme:
Şimdi gelir bunun yerine şunu almak daha mantıklı diyip siyah anakart atan renk körü süper zekalar.

Sıcak fırsat değil ise, beyaz ve B850 kart atın. Gidip siyah yada b650 kart atıp bunu almak daha mantıklı demeyin.

Ürünün alınmasının mantıklı olup olmadığı, sıcak fırsat olup olmadığını değiştirmez. Ürün kendi kategorisinde ve kriterlerinde sıcak fırsat olabilir. Bu forum üyelerinin bu bağlamda bir anlama kıtlığı var.

siyah beyaz sistem isteyen alamıyo mu o ne demek 😂

BEYAZ SİSTEM TOPLAMAK İSTEYENLER İÇİN ÇOK DOLU BİR B850 ANAKART VADE FARKSIZ 6 EGER HEPSİBURADA KARTINIZ VARSA VADE FARKSIZ 9 TAKSİT SEÇENEGİ DE MEVCUTTUR

ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM ANAKART BEYAZDIR,BEYAZ SİSTEMLER İÇİNDİR

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

55a 12+2+1 en fazla hangi işlemciyi rahat ısınmadan besleyebiliyor merak ettim

hepsini besler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanırsın da forumda bir kitle var bu alınmaz şu alınır diyip siyah anakart atma hastalıgı var o yüzden belirtiyorum kart beyaz beyaz sistemler içindir.
ben siyah beyaz yaptım hangisi ucuzsa onu aldım öyle yazınca şimdi siyah kartı çalıştırmaz mı beyaz işlemci bulamadım falan soruları gelir 😂

Şimdi gelir bunun yerine şunu almak daha mantıklı diyip siyah anakart atan renk körü süper zekalar.

Sıcak fırsat değil ise, beyaz ve B850 kart atın. Gidip siyah yada b650 kart atıp bunu almak daha mantıklı demeyin.

Ürünün alınmasının mantıklı olup olmadığı, sıcak fırsat olup olmadığını değiştirmez. Ürün kendi kategorisinde ve kriterlerinde sıcak fırsat olabilir. Bu forum üyelerinin bu bağlamda bir anlama kıtlığı var.
Ben o arkadaşlara bir süredir cevap vermiyorum. 1.5-2 ay önce 5070 trio 33 bine düştü satın aldım herkes faydalansın diye konu açtım adamlar o fiyata alınır mı dedi 5070'e daha neler neler dediler kim bilir şuan nasıl pişman oluyorlardır :D

Ben o arkadaşlara bir süredir cevap vermiyorum. 1.5-2 ay önce 5070 trio 33 bine düştü satın aldım herkes faydalansın diye konu açtım adamlar o fiyata alınır mı dedi 5070'e daha neler neler dediler kim bilir şuan nasıl pişman oluyorlardır :D
2 tane kıssadan hisse bırakayım hatta
1768420611704.webp
1768420622780.webp

sicak firsat basliklari indirim paylasmak icin var. urun paylasmak icin yok.

2 tane kıssadan hisse bırakayım hatta
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
pisman olucak ne var burada ben anlamadim?

Sapphire anakart olayına yeni girdi sanırım, yorumda bios stabil denmiş ama sıkıntı çıkartır mı bilemedim. Güncelleme desteği olarak bi msi,asus vb gibi iyi ilerler mi acaba?
Ben de beyaz anakart arayışındayım 9000e B850 Eagle Ice vardı pahalandı, B850 Eagle Ice Wıfı var 10k civarına. Msi tarafında da birkaç model var bu fiyat bandında... hazır konu açılmışken bu fiyat aralığında öneri alabilirim

Sapphire anakart olayına yeni girdi sanırım, yorumda bios stabil denmiş ama sıkıntı çıkartır mı bilemedim. Güncelleme desteği olarak bi msi,asus vb gibi iyi ilerler mi acaba?
Ben de beyaz anakart arayışındayım 9000e B850 Eagle Ice vardı pahalandı, B850 Eagle Ice Wıfı var 10k civarına. Msi tarafında da birkaç model var bu fiyat bandında... hazır konu açılmışken bu fiyat aralığında öneri alabilirim
sitesini koydum bios güncelleme tarihine sitesinden bakabilrisiniz özelliklerinde sappire sorun çıkacagıın düşünmüyorum

eagle baya kötü bu anakartın yanında eagle wifi7 olanı 8 faz bu sappire pure 12 faz

sitesini koydum bios güncelleme tarihine sitesinden bakabilrisiniz özelliklerinde sappire sorun çıkacagıın düşünmüyorum

eagle baya kötü bu anakartın yanında eagle wifi7 olanı 8 faz bu sappire pure 12 faz
Peki bu fiyat bandında biraz fazlası da olur başka daha iyi bir öneri var mıdır? Gönlüm Back connect bir modelden yana ama 13 14 den başlıyor biraz fazla geldi anakart için

Peki bu fiyat bandında biraz fazlası da olur başka daha iyi bir öneri var mıdır? Gönlüm Back connect bir modelden yana ama 13 14 den başlıyor biraz fazla geldi anakart için
Beyaz Asus rog var bunun bir tık üstü başka yok

Beyaz Asus rog var bunun bir tık üstü başka yok
Yani mesela sapphire https://www.vatanbilgisayar.com/msi...50-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html bundan daha iyi öyle mi?

Ya da bu anakarta https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b850-gaming-plus-wifi-pz-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html project zero diye fazladan 3k verilir mi?

10250 B850 için uygun bir fiyat mı biraz daha bütçeyi arttırıp X serisi bir şey mi almalı

Geri