Numara sorgulamada zaten farklı kişi çıkıyor bir de ben parayı gönderirken işlemci ücreti yazdım ordan kurtaritim belkiEvet ama burada büyük ihtimal dolandırıcı başka bir şehirde ve elden alma imkanı yok gibi. ayrıca dolandırıcı bu işte tecrübeli belli ki, başkaca tuzakları da vardır, adresi adı sanı kesin belli olmayabilir, bir tek numara var ama acaba o numara da kendisine mi ait acaba? iban da kendisine ait olmayabilir...
Dava açarsan ama... dava açmak da ayrı bir dava zaten, masrafı bir taraftan, zamanı bir taraftan... belli ki siz de davayı avukatsız açamazsınız çünkü tecrübeniz olsaydı böyle bir hatayı zaten başta yapmazdınız. mecburen tanıdık bir avukat varsa ona bir danışın, yardım ederse paranızı alırsınız ama işte değer mi... zaten bu dolandırıcılar kişi başından 3-5 bin toplar ki dava açma gereği duymasın, peşini bıraksın diye... yoksa yüklü miktar olsa mağdurlar peşini bırakmzdı.Numara sorgulamada zaten farklı kişi çıkıyor bir de ben parayı gönderirken işlemci ücreti yazdım ordan kurtaritim belki
vala hocam yanlış anlamada adama güzelce yardım etmişsin çok acemice davranmışsın soğuk su içilir buna yapacak bişey yokBen sahibinden de r5 5600 bakarken 3500 TL ye r5 5600 X gördüm sonra da direkt alım işlemi gerçekleştirdim fakat adam beni tüm numaralarından engelledi bu durumda ne yapmalıyım yazışma ss leri de var
Bulunduğum yerde adliye var olur mubulunduğun yerde müracaat savcılığına gidiyorsun bilişim dolandırıcılığından suç duyurusunda bulunacağım diyorsun yardımcı olurlar.
Sağolun ya şundan rahatım ben açıklamaya işlemci ücreti yazdım ondan sonuc alırım belkiÇok geçmiş olsun hocam. Benim ikinci el elektronik eşyalardan uzak durmamın sebeplerinden birisi de bu durum. Umarım en kısa zamanda hayırlı bir sonuca varırsınız.
İmkanım yok ki elden alayım il uzaktı bayaHocam geçmiş olsun öncelikle ama ibandan bu yöntemle almak yerine keşke elden alsaydınız
Buraya yazıyorum o dolandırıcının o ilde olmadığına parmak basarımİmkanım yok ki elden alayım il uzaktı baya
keşke s param isteseydini.z. IBAN ile kim inanır artık, herkes dolandırıcı, veya diyecektiniz kargo verdikten sonra para atarım diye. Sahibinden özellikle uyarıyor böyle şeylere karşı s param kullanın diyeBen sahibinden de r5 5600 bakarken 3500 TL ye r5 5600 X gördüm sonra da direkt alım işlemi gerçekleştirdim fakat adam beni tüm numaralarından engelledi bu durumda ne yapmalıyım yazışma ss leri de var