ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,899
benden alan çok oldu kimseyi de mağdur etmedim referansım bolhala bu devirde neden havale atıp ürün alınır ki
benden alan çok oldu kimseyi de mağdur etmedim referansım bolhala bu devirde neden havale atıp ürün alınır ki
ref olanlara lafım yok ama dolandırıcı çokbenden alan çok oldu kimseyi de mağdur etmedim referansım bol
Peki siz başkasından aldınız mı hiç? alırken nelere dikkat ettiniz? risk analizi yapar mısın?benden alan çok oldu kimseyi de mağdur etmedim referansım bol
almadım ama alsam referanslara güvenilirliğe bakarım sahibindende bulduğum random satıcıya 3k yollamamPeki siz başkasından aldınız mı hiç? alırken nelere dikkat ettiniz? risk analizi yapar mısın?
Hocam 1 kişiyi dolandırmıyorlar ki sadece. Belki kaç kişiyi dolandırdı bu fiyat üzerinden birkaç gündeBir insan neden 3500 TL gibi anlamsız bir para için suç işler ki, gerçekten çok küçük bir beyni varmış. Git şikayetçi ol, baya düşük zekalı bir ***** gibi bu. Numarası falan da sahte değildir muhtemelen.
ben bu moronu gördüm direkt mal dedim zaten geçmiş olsun belliydiBen sahibinden de r5 5600 bakarken 3500 TL ye r5 5600 X gördüm sonra da direkt alım işlemi gerçekleştirdim fakat adam beni tüm numaralarından engelledi bu durumda ne yapmalıyım yazışma ss leri de var
ben bu moronu gördüm direkt mal dedim zaten geçmiş olsun belliydi![]()
ben buna referansın varsa alırım falan yazdım deidm anlamam başım ağrıdı cvart curt dedi güvende kabul etmedi grupmu yapcam falan yazdı :d ürün satmak için xdBen sahibinden de r5 5600 bakarken 3500 TL ye r5 5600 X gördüm sonra da direkt alım işlemi gerçekleştirdim fakat adam beni tüm numaralarından engelledi bu durumda ne yapmalıyım yazışma ss leri de var
yok bu değil remzi a yazıyordu onun hesapta 2026 ta açılmıştı
Ben param güvende kullanıyorum şahsen. Havale yapacaksam da elden alacağım ürün buluyorum cihazı bizzat alırken adamın yanında havaleyi yapıyorum. Uzaktan kargoyla gelecek ürüne havale çok nadir yaparım.Peki siz başkasından aldınız mı hiç? alırken nelere dikkat ettiniz? risk analizi yapar mısın?