Modlu Multiplayer Minecraft nasıl oynanır

MoOsFoOsy

80+
Reaksiyon skoru
158
4 arkadaşız 2 mizde pre var sadece modlu mc oynamak istiyoruz bu işten anlayanlar bir yardımcı olursa sevinirim

4 arkadaşız 2 mizde pre var sadece modlu mc oynamak istiyoruz bu işten anlayanlar bir yardımcı olursa sevinirim
yakın zamanda bi miktar ücret ile keyubudan mc sunucusu aldım arkadaşımda ordan oynuyoruz. 40-50 tane fln mod yükledik. şimdilik sıkıntı yok. aternos çok az ram verdiğinden çok çabuk lag sorunu oluşuyor. ondan aternos öneremiyorum. Essential modu önerirdim ama 2 arkadaşınızda MC pre yok. Essiantial için MC pre zorunlu. E4MC diye bi mod daha var korsan oyuncularda oynayabiliyor ama hiç deneyip açmadım bilmiyorum. birde hamachi bağlantısı üzerinden girenleri duydum ama ben beceremedim.

yakın zamanda bi miktar ücret ile keyubudan mc sunucusu aldım arkadaşımda ordan oynuyoruz. 40-50 tane fln mod yükledik. şimdilik sıkıntı yok. aternos çok az ram verdiğinden çok çabuk lag sorunu oluşuyor. ondan aternos öneremiyorum. Essential modu önerirdim ama 2 arkadaşınızda MC pre yok. Essiantial için MC pre zorunlu. E4MC diye bi mod daha var korsan oyuncularda oynayabiliyor ama hiç deneyip açmadım bilmiyorum. birde hamachi bağlantısı üzerinden girenleri duydum ama ben beceremedim.
hamachi nasıl yapılıyor bende çözemedim bilen varsa yazabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz önceden playit.gg den açmayı denedik 150ping vardı bıraktık

hamachi nasıl yapılıyor bende çözemedim bilen varsa yazabilir mi

biz önceden playit.gg den açmayı denedik 150ping vardı bıraktık
Hamachi ile uğraşmayın VDS kiralayıp geçin 50-100tl ye bulunuyor vanilla için yeterli

Hocam eklemek istediğiniz modlar neler mesela çok spesifik modlar değilse plugin ile çözebilirsiniz plugin daha sağlıklı olur

hamachide herkes oturum1 kiş iağ oluşturuyor herkes şifrele katılıyor açıyor sonra birisi dünyayı paylaşıyor lan dan çok oyunculudan giriyorsunuz ama bizde 2 kişide olmadı yapamadık e4mc aralarında en iyisiydi bence kuruyorsunuz kurduktan sonra dünyanızı paylaştığınızda lan dan chat e bir ip geliyor onu arkadaşlarınıza atıyorsunuz çok oyunculuda sunucu ip yerine yazıyolar oynuyorsunuz

Nasıl yapılıyor bilmiyoruz detaylıca anlatıcak yokmu

Nasıl yapılıyor bilmiyoruz detaylıca anlatıcak yokmu
oyun saatin aşırı yüksek değilse exaroton var aternosun paralı hali ama lag yok ve ram keyfine bağlı kredi diye bir sistem var bir kere alıyorsun bitince tekrar alıyorsun arayüzü çok basit aternos ile aynı , 1.5 sene kullandım gayet memnundum

Youtubedan paperMC bakabilirsin kurulumu çok kolay 20 kişiye kadar destekliyor olması lazım. Mod nasıl kurulur bilmiyorum ama. Önce kurulumu yap sonra modem ayarlarından papermc'nin veridği portu yönlendir. Karşı taraf ise senin ip adresin ve portun ile bağlanabilir. Premium gerektirmez.

Valla diğer 2 kişiyi zar zor ikna ettik bunlar uğraştıracak gibi :D

Youtubedan paperMC bakabilirsin kurulumu çok kolay 20 kişiye kadar destekliyor olması lazım. Mod nasıl kurulur bilmiyorum ama. Önce kurulumu yap sonra modem ayarlarından papermc'nin veridği portu yönlendir.
onu yapması için ISS'nin statik ip vermiş olması lazım ondan da aylık 100 tl istiyorlar , isterse geçici port da açabilir ama ping yüksek olur

Valla diğer 2 kişiyi zar zor ikna ettik bunlar uğraştıracak gibi :D
istersen kendi pc'inde bir server kur deneme amaçlı ngrok'tan port açıp bir dene ping yüksek olmazsa kullanırsınız

onu yapması için ISS'nin statik ip vermiş olması lazım ondan da aylık 100 tl istiyorlar , isterse geçici port da açabilir ama ping yüksek olur

istersen kendi pc'inde bir server kur deneme amaçlı ngrok'tan port açıp bir dene ping yüksek olmazsa kullanırsınız
İp değiştikçe o yeni ip adresini atar bence sorun olmaz ayrıca modem restart olmadığı süreci ip değişmeyeceğinden ücretsiz bir sistem kurulmuş olur. Ping açısından ise az kişi bağlanacağı ve ortalama bir internet hızına sahipse bir sorun olmaz bence tabi denenip öğrenilmesi lazım.

Geri