🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Söyle bir kampanya 5070ti görmedik :D

Kaçırmayın alınır bu kart şimdi al taksitle zaten kartların fiyatı artacak.

Hocam coil whine falan bir sorun var mı bunda ya
Bu 5090larda kablo yakıyor falan diyolardı hiç bilgim yok alınır mı coil whine geliyor demişler

Son düzenleme:
ihtiyacı olan alsın ram ve vram sıkıntıları sebebiyle fiyatları avrupada artmaya başladı yakında sağlam zam gelir.

Hocam coil whine falan bir sorun var mı bunda ya
Bu 5090larda kablo yakıyor falan diyolardı hiç bilgim yok alınır mı coil whine geliyor demişler
coil wine sadece oyun oynarken ortaya çıkan cızırtı sesi bir sorun değil şans işi olan da var olmayan da var. Kabloyuda düzgün montajlar isen sorun yok.

coil wine sadece oyun oynarken ortaya çıkan cızırtı sesi bir sorun değil şans işi olan da var olmayan da var. Kabloyuda düzgün montajlar isen sorun yok.
Hocam iyi de rahatsız etmez mi ya ondan korkuyorum.
Bir de deneyebileceğim bir sistem yok elimde. Alıp bekleticem seneye falan anca toplayabilirim ya da bu senenin sonuna doğru.
Undervolt ile çözülüyor demişler ama o zaman da performans düşmez mi?

Fiyatları artacak diye diye 150 binlik kartları millete itelediler. Hazır sistem alırız içindekini satarız diyenlerin de elinde patladı tek tek iade ediyor millet. İhtiyaçsa alınır kullanılır tamam ama aksi senaryolar boşa stres kaynağı.

Fiyatları artacak diye diye 150 binlik kartları millete itelediler. Hazır sistem alırız içindekini satarız diyenlerin de elinde patladı tek tek iade ediyor millet. İhtiyaçsa alınır kullanılır tamam ama aksi senaryolar boşa stres kaynağı.
Vatandaki 5090 hazır sistemi alıp diger parçaları iade ettim. Ekran kartının faturası 104k. 104/3 takditle INNO3D RTX 5090 aldım kimin elinde patladıki bu mevzu ? Aldığını bildiğim herkes iade etti diğer parçaları.

Vatandaki 5090 hazır sistemi alıp diger parçaları iade ettim. Ekran kartının faturası 104k. 104/3 takditle INNO3D RTX 5090 aldım kimin elinde patladıki bu mevzu ? Aldığını bildiğim herkes iade etti diğer parçaları.
Sana iyi fiyat kesilmiş diğer forumlardaki konuda farklı senaryolar vardı. Ürünler gelmeden iptal çekenler ve satamam diyip iade edenler yazmış. 100 bin lira sistem yada kart, aldım iade ettim kabul edildi edilmedi, arızalı geldi şurası problemli geldi vs. hep sinir stres dert olabilecek şeyler. Riske girip şanslı olanlar da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,322
Üyeler
187,658
Son üye
Bekanova
Geri