Öneri KARDEŞİM İÇİN TABLET ÖNERİSİ

hocam ben olsam a11 plus alırdım çünkü hem ekranı piyasada bulunabilir samsung servisine yaptırılabilir hem işlemcisi güzel bir cihaz ve ekran koruyucu kılıf 4-5 yıl sonra bile bulunabilir bir tablet
Pad 10 için aynı şeyi söyleyemez miyiz hocam? Honorun servisi falan yok mu TR de

Pad 10 için aynı şeyi söyleyemez miyiz hocam? Honorun servisi falan yok mu TR de
Honor teknik servis hizmetletini KVK üzerinden sağlıyormuş. KVK firmasının Şikayetvar.com puanı 100 üzerinden 7.

Ekşi sözlükte de çoğu görüş olumsuz.

Honor teknik servis hizmetletini KVK üzerinden sağlıyormuş. KVK firmasının Şikayetvar.com puanı 100 üzerinden 7.

Ekşi sözlükte de çoğu görüş olumsuz.
Bişey olsa yaptırmak zor yani anlaşılan ama klavyeli kılıf falan cezbetmişti beni o fiyat aralığında geriye bi tab a11 plus kalıyor demi hocam. Birde servisine rağmen alınır mı acaba honor

Bişey olsa yaptırmak zor yani anlaşılan ama klavyeli kılıf falan cezbetmişti beni o fiyat aralığında geriye bi tab a11 plus kalıyor demi hocam. Birde servisine rağmen alınır mı acaba honor

Honor Pad 10 iyi bir ürün. Servis konusunu inceleyin. Gemini internetteki müşteri değerlendirmelerini analiz edebiliyor. Yapay zeka da KVK konusunda uyarıyor. Hepsiburada ve Amazon'da birkaç kişi Honor Pad 10'un kaleminin ekrana değmeden kendi kendine çizdiğini belirtmiş. Bu yorumları da Gemini fark ettirdi. Kalemli tablet istiyorsanız Tab S10 Lite modeli de var.

Honor Pad 10 iyi bir ürün. Servis konusunu inceleyin. Gemini internetteki müşteri değerlendirmelerini analiz edebiliyor. Yapay zeka da KVK konusunda uyarıyor. Hepsiburada ve Amazon'da birkaç kişi Honor Pad 10'un kaleminin ekrana değmeden kendi kendine çizdiğini belirtmiş. Bu yorumları da Gemini fark ettirdi. Kalemli tablet istiyorsanız Tab S10 Lite modeli d
Kalem için 3k fark gereksiz Samsung alacaksan o segmentte önerilenirinize göre en mantıklısı Tab A11+ ama klavyeli kılıfı içi pad 10 da almak istiyorum hem üstelik ekran falanda 144hz

Honor teknik servisi konusunda endişeliyseniz Tab A11+ mantıklı.
Aynen öyle aslında en başında bu model üstünde durmuştuk keşke irdelemeden alsaydım çoktan elime geçmişti. Samsung'un servisi garantisi sağlam demi hocam bu cihazların 2 yıl mı garantisi vardı? O süre içinde bişey olsa ücretsiz hallederler mi

Aynen öyle aslında en başında bu model üstünde durmuştuk keşke irdelemeden alsaydım çoktan elime geçmişti. Samsung'un servisi garantisi sağlam demi hocam bu cihazların 2 yıl mı garantisi vardı? O süre içinde bişey olsa ücretsiz hallederler mi
Honor teknik servis hizmetini sadece KVK firması ve Ouno Service üzerinden sağlıyor. Samsung'da teknik servis firması seçeneği çok daha fazla. Sorun olursa güvendiğiniz firmayı seçersiniz. Samsungun teknik servis hizmeti sağladığı firmalar:
  • BDH (Bilişim Destek Hizmetleri)
  • KVK Teknik Servis
  • Destek Bilişim
  • Başarı Teknik Servis
  • Ouno Service
Bilgilerde eksik olabilir. Tekrar gözden geçirin.

Honor teknik servis hizmetini sadece KVK firması ve Ouno Service üzerinden sağlıyor. Samsung'da teknik servis firması seçeneği çok daha fazla. Sorun olursa güvendiğiniz firmayı seçersiniz. Samsungun teknik servis hizmeti sağladığı firmalar:
  • BDH (Bilişim Destek Hizmetleri)
  • KVK Teknik Servis
  • Destek Bilişim
  • Başarı Teknik Servis
  • Ouno Service
Bilgilerde eksik olabilir. Tekrar gözden geçirin.
Ben Samsung'un kendisi teknik destek sağlıyor sanmıştım. O da başkaları aracılığıyla yapıyormuş bu firmalarda da sıkıntı yaşama ihtimalimiz illa ki olacaktır diye düşünüyorum honordan ziyade aşırı bir güvende vermedi yani

Kılıfı Amazon'da var. Şarj aleti ve kılıf ortalama bin lira tutar.
Bu arada Anazon ilk siparişe özel 450 tl ve üzeri alışverişe 150 tl kupon veriyor.

Tab A11+ ile uyumlu en uygun fiyatlı şarj aleti 300 tl.

Size hangisi makul geliyorsa iki tabletten birini seçin. İkisi de fiyatını hak eden ürünler. Karar vermek için yazı tura da atabilirsiniz. 🙂

Son düzenleme:
Kılıfı Amazon'da var. Şarj aleti ve kılıf ortalama bin lira tutar.
Bu arada Anazon ilk siparişe özel 450 tl ve üzeri alışverişe 150 tl kupon veriyor.

Tab A11+ ile uyumlu en uygun fiyatlı şarj aleti 300 tl.

Size hangisi makul geliyorsa iki tabletten birini seçin. İkisi de fiyatını hak eden ürünler. Karar vermek için yazı tura da atabilirsiniz. 🙂
Galiba iadenin parası yatınca dediğin şekilde kara vericem hocam aralarında gidip geliyorum çünkü.

Birde eğer Tab A11+ alırsam diye şu şarjlardan hiçbiri olmaz mı kılıf hariç masraf çıkarmamak adına. Ev adaptör dolu beyaz olanlar birbirinin aynısı gibi duruyor ama aynı fotoğraf yok siyah Samsung hariç hepsi farklı adaptörler.

Ekler

• 1000099818.webp
    1000099818.webp
    183.6 KB · Hit: 8
  • 1000099817.webp
    1000099817.webp
    145.5 KB · Hit: 6
  • 1000099816.webp
    1000099816.webp
    187.1 KB · Hit: 5
  • 1000099814.webp
    1000099814.webp