Goodram PX500 M2 ssdim bitmişmi?

Garantisi varsa ssd yi gönder bence. Öyle sorunlar yaşatmaması lazım. Bir daha ssd alırken düşük hızlı almamaya çalışın. Yazma hızı en az 3000 olsun. TBW ömrü de en az 600
3 yıl oldu valla hazır sistemin içinde geldi

Önemli olan yazma değeri, okuma ssd ye zarar vermez. 170tb yazma var...

Cyristaldiskmark ile test yapıp sonucunu atar mısın bakalım sorun ssd de mi.
1768469559458.webp
1768470621650.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia sürücüsünden açılıyor olmalı kısayol tuşunu bilmiyorum.
Alt r tuşundan bahsediyorsunuz sistem gecikmesi şeyi dediğim gibi Cs de olunca gpu 98 den 70 e düşüyor gecikme değeride 50-300 arası oluyor pubg de daha küçük oluyor Ama arabayla hızlı gidince sürekli doku göstermesi lazım dokular ben ilerledikçe geliyorr o esnada yada normal yürürken vesaire microstutterlar oluyor. %1 ve %0.1 fps değerlerim iyidi sıkıntı yoktu

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alt r tuşundan bahsediyorsunuz sistem gecikmesi şeyi dediğim gibi Cs de olunca gpu 98 den 70 e düşüyor gecikme değeride 50-300 arası oluyor pubg de daha küçük oluyor Ama arabayla hızlı gidince sürekli doku göstermesi lazım dokular ben ilerledikçe geliyorr o esnada yada normal yürürken vesaire microstutterlar oluyor. %1 ve %0.1 fps değerlerim iyidi sıkıntı yoktu
Değerler gayet iyi ssd harici bir sorun olmalı...
  • Toplam yazılan: 169 866 GB (~170 TB)
  • Toplam okunan: 89 957 GB (~90 TB) Sağlık %69

Csde anlık sistem gecikme ms leri yaşatıyor ondanmı? Sistemim rtx 3050 i5 14400f 2x8 gskill 3200mhz gamebooster 550+80 psu asusprime h610mrd4
Burda kritik hata da yok o da sorun olmadığının bir göstergesi.

Malwarebytes ile tam tarama yapar mısın render virüsü girdi ise de olabilir bu sorunlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Değerler gayet iyi ssd harici bir sorun olmalı...

Burda kritik hata da yok o da sorun olmadığının bir göstergesi.

Malwarebytes ile tam tarama yapar mısın render virüsü girdi ise de olabilir bu sorunlar.
Virüs olacağını sanmam. Eğer format atmama rağmen gitmeyen birşeyse. win 11 yükledim win 10 a geçtim 1 haftada

Virüs olacağını sanmam. Eğer format atmama rağmen gitmeyen birşeyse. win 11 yükledim win 10 a geçtim 1 haftada
Yoktur o zaman.

Sürücülerin guncel mi??
Özellikle anakart çipset sürücün??

Ethernet ile bağlıyorum sisteme yeni fornat attım

Bu ssd yi 3 yıl önce takmıştım pc ye o günden bu güne pubg de dokular geç yükleniyo gücümü yetmiyor acaba okkuması 2300 yazması 1700 aslında SSD darboğazı yaşıyorum bence şuan işlemciye filan veri gönderemiyor hızı yetişmiyor fazla yoruldugundan
alakası yok kanka. sata ssd ile bile piyasadaki tüm oyunları oynarsın sıkıntısız.. oyun sadece yüklenirken ssd yi kullanır, orda da 200-300 mb en fazla çeker, çünkü işlemci ancak o kadarını işleyebilir. ramde depolanır oyun bilgileri, ssd ile çok da alakası yok. 7000mb hızdaki ssd ile sata ssd arasında oyunlarda performans farkı olmaz.

alakası yok kanka. sata ssd ile bile piyasadaki tüm oyunları oynarsın sıkıntısız.. oyun sadece yüklenirken ssd yi kullanır, orda da 200-300 mb en fazla çeker, çünkü işlemci ancak o kadarını işleyebilir. ramde depolanır oyun bilgileri, ssd ile çok da alakası yok. 7000mb hızdaki ssd ile sata ssd arasında oyunlarda performans farkı olmaz.
Neden oluyorki o zaman acaba. 300ms olmuş cs de bi anda capframex 28 ms algılamış

Ekler

• 1768472002398.webp
    1768472002398.webp
    118.7 KB · Hit: 12
Neden oluyorki o zaman acaba. 300ms olmuş cs de bi anda capframex 28 ms algılamış
Senin nette sorun var sanki.
Modemi resetlesene komple reset tuşundan.

Senin nette sorun var sanki.
Modemi resetlesene komple reset tuşundan.
bir şey dicem ben goodbyedpi kullanıyorum discord için bi 1 hafta önce filan tamamen dns çökmüştü acaba o yan etki yapıyor olablrmi? Pubg deydim ekranda bağlantınız kesildi dedi hiçbirşey yapamadım tek google a girebiliyordum sorun gidere bastım DNS niz yanıt vermiyor diyordu internetim türknet 1000 e 1000

bir şey dicem ben goodbyedpi kullanıyorum discord için bi 1 hafta önce filan tamamen dns çökmüştü acaba o yan etki yapıyor olablrmi? Pubg deydim ekranda bağlantınız kesildi dedi hiçbirşey yapamadım tek google a girebiliyordum sorun gidere bastım DNS niz yanıt vermiyor diyordu internetim türknet 1000 e 1000
Olabilir dns den.

Geri