Öneri KARDEŞİM İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Fotoğrafını attığınız Samsung adaptör USB PD, PPS protokolünü destekliyor ve Samsung tablet ile uyumlu. Diğerlerinin USB-A tipi çıkışı olduğu için Samsung tableti 15W hızında şarj eder.

Son düzenleme:
Paylaştığınız soldan 2. fotoğraftaki Xiaomi şarj aleti bence sahte. Dikkat edin.

Fotoğrafın dosya adı 1000099817.webp

Galiba iadenin parası yatınca dediğin şekilde kara vericem hocam aralarında gidip geliyorum çünkü.

Birde eğer Tab A11+ alırsam diye şu şarjlardan hiçbiri olmaz mı kılıf hariç masraf çıkarmamak adına. Ev adaptör dolu beyaz olanlar birbirinin aynısı gibi duruyor ama aynı fotoğraf yok siyah Samsung hariç hepsi farklı adaptörler.
25w samsung adaptörü var onla yap geç gerek yok adaptöre

Kalem için 3k fark gereksiz Samsung alacaksan o segmentte önerilenirinize göre en mantıklısı Tab A11+ ama klavyeli kılıfı içi pad 10 da almak istiyorum hem üstelik ekran falanda 144hz
A11+ neden bu kadar önerilmiş anlamadım A9+ ile neredeyse aynı cihaz. Zamanında A9+ önerince bana laf ediyorlardı yok ekranı leş dokunmatiği kötü yok kasası dandik falan diye. Bunda da ekran aynı kasa çok benzer genel olarak aynı cihazın biraz elden geçmişi gibi bir şey yani. Önerenlere soruyorum bu ara neden bu kadar öneriliyor bu tablet?

A11+ neden bu kadar önerilmiş anlamadım A9+ ile neredeyse aynı cihaz. Zamanında A9+ önerince bana laf ediyorlardı yok ekranı leş dokunmatiği kötü yok kasası dandik falan diye. Bunda da ekran aynı kasa çok benzer genel olarak aynı cihazın biraz elden geçmişi gibi bir şey yani. Önerenlere soruyorum bu ara neden bu kadar öneriliyor bu tablet?
işlemcisinden dolayı galiba A9+ ile fiyatları çok yakın olmasına rağmen işlemcilerin arasında çok fark var diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25w samsung adaptörü var onla yap geç gerek yok adaptöre
Öyle yapayım hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paylaştığınız soldan 2. fotoğraftaki Xiaomi şarj aleti bence sahte. Dikkat edin.

Fotoğrafın dosya adı 1000099817.webp
1000099822.webp

Bu mu hocam?

Tab A9 Plus modelinde ekranın renkleri biraz soluktu. A11+ modelinde düzelttiler, Renkler daha canlı. Linkteki videoda bile fark anlaşılıyor.

Tab A11+ modelinin işlemcisi de çok daha güçlü hale geldi.

Evet. Bu adaptörü kontrol etseniz iyi olur.

1768487612799.webp

Tab A9 Plus modelinde ekranın renkleri soluktu. A11+ modelinde düzelttiler, Renkler daha canlı. Linkteki videoda bile fark anlaşılıyor.

Tab A11+ modelinin işlemcisi de çok daha güçlü hale geldi.

Evet. Bu adaptörü kontrol etmenizde fayda var.
Neden sahte olduğunu düşünüyorsun hocam? Redmi Note 13 Pro 5G YD cihazın kutusundan çıkan şarj aleti şuan kullanmakta olduğum telefona ait.

Neden sahte olduğunu düşünüyorsun hocam? Redmi Note 13 Pro 5G YD cihazın kutusundan çıkan şarj aleti şuan kullanmakta olduğum telefona ait.
Yazılar ve sembollerin baskı kalitesi çok kötü. Yd telefonların kutusundaki orijinal adaptörün alınıp sahte adaptör ile değiştirilmesi sık karşılaşılan bir durum. Telefona taktığınızda fotoğraftaki gibi 67W MAX yazan şarj animasyonu çıkıyor mu? 67W sahte şarj aletlerinde genelde sadece MI TURBO CHARGE yazar.

Ekler

• 1000018657.webp
    1000018657.webp
    33.1 KB · Hit: 7
  • 1000018658.webp
    1000018658.webp
    42.6 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Yazılar ve sembollerin baskı kalitesi çok kötü. Yd telefonların kutusundaki orijinal adaptörün alınıp sahte adaptör ile değiştirilmesi sık karşılaşılan bir durum. Telefona taktığınızda fotoğraftaki gibi 67W MAX yazan şarj animasyonu çıkıyor mu? 67W sahte şarj aletlerinde genelde sadece MI TURBO CHARGE yazar.
67W MAX yazıyor hocam

Ekler

• 1000099838.webp
    1000099838.webp
    73.8 KB · Hit: 7
En azından telefona 67w şarj aleti olarak tanıtmayı başarmışlar.
Adaptördeki karekod sadece sahtelerinde bu kadar kötü olur.
Evde ışıklı bir şarj kablosu var mı?
Alıntıyı görüntüle
Işıklı kablo dediğin şu voltajı gösterenler den mi hocam? Maalesef elimdekilerin hepsi bunu. Orjinal kablosu gibi olanlardan. Bu arada telefonuda çok hızlı dolduruyor ama sahte olsa da böyle hızlı doldurur mu yarım saate yakın sürede fullüyor şarjı

Işıklı kablo dediğin şu voltajı gösterenler den mi hocam? Maalesef elimdekilerin hepsi bunu. Orjinal kablosu gibi olanlardan. Bu arada telefonuda çok hızlı dolduruyor ama sahte olsa da böyle hızlı doldurur mu yarım saate yakın sürede fullüyor şarjı
Fotoğraftaki kablo gibi basit bir led göstergesi olması yeterli. Sanırım sizde led ışıklı kablo yok.
b_mcdodo-ca-5650-1-2m-5.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri