vgkllltaha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 129
kvk gözüküyor hiç honor cihaz garantiye göndermedim tam bilemeyeceğimPad 10 için aynı şeyi söyleyemez miyiz hocam? Honorun servisi falan yok mu TR de
kvk gözüküyor hiç honor cihaz garantiye göndermedim tam bilemeyeceğimPad 10 için aynı şeyi söyleyemez miyiz hocam? Honorun servisi falan yok mu TR de
Maalesef hocam yok ne işe yarayacaktı ki tam olarak? Birde 1 sene gibi bir süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim sorun çıkarır mı diğer 67w ı kullanayım ona göreFotoğraftaki kablo gibi basit bir led göstergesi olması yeterli. Sanırım sizde led ışıklı kablo yok.![]()
Maalesef hocam yok ne işe yarayacaktı ki tam olarak? Birde 1 sene gibi bir süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim sorun çıkarır mı diğer 67w ı kullanayım ona göre
Ölçtü aleti ile de anlayabilir miyiz acaba bunu hocam birde internette bir sürü A9+ ın kalemle kullanılan videoları var shorts tarzında genelde yabancıların videoları daha tab a11+ da yokken nasıl A9+ da tablet kullanıyorlar ?Sahte şarj aletlerinde mutlaka dandik kondansatör kullanıyorlar. LED ışıklı kablo olsaydı kondansatör kapasitesinden sahte olup olmadığını anlayacaktık.
Yöntemi kısaca anlatayım, denk gelirse denersiniz.
Işıklı bir kablo ile şarj adaptörünü prize takıyorsunuz. Ardından prizden çekiyorsunuz. Eğer kaliteli bir şarj aleti ise kondansatörlerin kapasitesine bağlı olarak 8-15 saniye kadar kablo üzerindeki ışık yanmaya devam ediyor. Merdiven altı bir şarj aleti ise içindeki kondansatörler ucuz ve kapasitesi düşük olduğu için 1-4 saniye kadar ışık yanar. Sahte olduğunu düşündüğüm şarj aleti kablodaki ışığı orijinal ile aynı sürede çalıştırıyorsa orijinaldir. Yine sahteyse de artık içini açmadan sahte olduğunu anlayamayız.![]()
Onlar kapasitif kalemler. Parmağınızla yazmakla aynı şey. Tab a serisinde aktif stylus kalem desteği yok. Elektronik ile aranız nasıl?Ölçtü aleti ile de anlayabilir miyiz acaba bunu hocam birde internette bir sürü A9+ ın kalemle kullanılan videoları var shorts tarzında genelde yabancıların videoları daha tab a11+ da yokken nasıl A9+ da tablet kullanıyorlar ?
Elektrikçiyiz hocam elektronikten de temel düzeyde anlıyorum. O kalemlerde iş görüyorsa ileride alırım belki not falan tutar kalem desteği olan tabletten ne farkı olur avuç içi görmeme desteği falan haricindeOnlar kapasitif kalemler. Parmağınızla yazmakla aynı şey. Tab a serisinde aktif stylus kalem desteği yok. Elektronik ile aranız nasıl?
Elini ekrana yaslamadan yazmak zor. Anlattığım şarj aleti testi için şemadaki basit devreyi yaparsanız işinizi görür.Elektrikçiyiz hocam elektronikten de temel düzeyde anlıyorum. O kalemlerde iş görüyorsa ileride alırım belki not falan tutar kalem desteği olan tabletten ne farkı olur avuç içi görmeme desteği falan haricinde
Şöyle bir kumandalı helikopterin şarj kablosu vardı o aklıma geldi denedim hocam 6 saniye yanıyor fişten çektikten sonra bence baya iyi.Elini ekrana yaslamadan yazmak zor. Anlattığım şarj aleti testi için şemadaki basit devreyi yaparsanız işinizi görür.
47 Ohm direnç yerine 150-330 Ohm arası bir direnç kullanın.
![]()
Ben de bu devreyi şarj aleti testi için yapmıştım.
Orijinal olan da benzer sürede yanıyorsa sorun yok. O kabloyu kaybetmeyin elinize geçen başka adaptörlerin de kalitesiniŞöyle bir kumandalı helikopterin şarj kablosu vardı o aklıma geldi denedim hocam 6 saniye yanıyor fişten çektikten sonra bence baya iyi.
Belki farklı ülkelere farklı kalitede üretim yapıyor olabilirler baskıda o yüzden kötü gelmiş olabilir yada arada bu öyle çıkmışta olabilir.
Aynen yıllardır evde duruyordu bi işe yaradı. Bu arada diğer 67w adaptörüde denedim ilginç bi şekilde bunda çektiğim gibi sönüyor kablonun ışığı.Orijinal olan da benzer sürede yanıyorsa sorun yok. O kabloyu kaybetmeyin elinize geçen başka adaptörlerin de kalitesini
ölçersiniz.![]()
Bu adaptörü telefonunuza taktığınızda 67W max animasyonu görünüyor mu?Aynen yıllardır evde duruyordu bi işe yaradı. Bu arada diğer 67w adaptörüde denedim ilginç bi şekilde bunda çektiğim gibi sönüyor kablonun ışığı.
Yok hocam mi turbo charge diyor diğerinden şüphelendik baskısı kötü diye bunun baskısı daha iyi ama galiba çakma olan bu. Bunu zaten biyerden bulmuştum diğerini kutudan kendim çıkartmıştım.Bu adaptörü telefonunuza taktığınızda 67W max animasyonu görünüyor mu?
Vay be olaya bak. Büyük ihtimalle sahte.Yok hocam mi turbo charge diyor diğerinden şüphelendik baskısı kötü diye bunun baskısı daha iyi ama galiba çakma olan bu. Bunu zaten biyerden bulmuştum diğerini kutudan kendim çıkartmıştım.
Bu arada ikisinide tarttım son denediğimiz 103 gram ilk denediğimiz 106 gram çıktı