sharingan01
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
beyler temuda çalışan varsa aranızda benim kargoyu hızlandırabilir mi
hesap bilgilerini at hızlandırıyım kralbeyler temuda çalışan varsa aranızda benim kargoyu hızlandırabilir mi
benimkinide gümrükten değilde elden teslim ediver sana zahmethesap bilgilerini at hızlandırıyım kral![]()
özelliklerine bakmadım aliexpress te x5 lite vardı 4.9 puan almış bayağı satışı vardıeasysmx m05 x5 lite'dan daha iyi değil mi? anladığım kadarıyla m05'te titreşim var x5 liteda ise yok. ekstradan m05te bluetooth da var x5 liteda yok
Yuh o nasıl KrediTemu hesaplarda 10 bin tl civarı kredi duruyor uzun zamandır mantıklı ürünler varmı bildiğiniz
Hocam ürünün linkini sana zahmet atar mısın alacağım çünkü ürünü.Güzel haber gamepad için aldığınız kuponla bu da indirime giriyor
Farklı hesaplarda hocamYuh o nasıl Kredinasıl iştir bu
Bu değişik bir şey ilk siparişimde uçak havaalanına varır güncellemesi bile gelmemişti direkt kargoya verildi yazıyor mesela takip güncellemelerinin farklı olmasının sebebi nedir kiBende öyle bir sıkıntı yok ama bu uçak iniş yaptı yazanlar acaba 5 sipariş limitini aşan siparişler mi yoksa yoğunluk mu

Çin sitesi işte kafalarına göre takılıyolarBu değişik bir şey ilk siparişimde uçak havaalanına varır güncellemesi bile gelmemişti direkt kargoya verildi yazıyor mesela takip güncellemelerinin farklı olmasının sebebi nedir ki
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle