sabun çok kurutuyor diye biliyorum hocam sizde durum nasılHacı ahmet çakar sabunları
link atar mısınz müsaitseniz hocamVichy hacimlendirici şampuan ve keratin.
YEŞİL KALIP SABUN KÖŞELİsaçlarım uzun. uzunluğunu anlatmam gerekirse ferdi kadıoglununkine benziyor baya. onunki gibi kıvırcık/dalgalı diyeblirim. sacıma ne kullanabilirim veya siz ne kullanıyorsunuz. şampuan krem vesaire
ne kullanıyordunuz hocam şampuan olarakŞampuan yeterli. Zamanında epey uzattım, herkes ne kadar sağlıklı olduğuna hayran kalıyordu. Oysa ki hiçbir şey yapmıyordum.
Eve ne alınırsa, pandemi olduğu için hiç umrumda değildi. Muhtemelen Clear, Head and Shoulders, Elidor, Dove vs. karışık kullanmışımdır.ne kullanıyordunuz hocam şampuan olarak
hocam benimki kıvırcık oldugu icin daha fazla kabarıyor ve cansız gozukuyor. bu durum için ne kullanabilirim acabaEve ne alınırsa, pandemi olduğu için hiç umrumda değildi. Muhtemelen Clear, Head and Shoulders, Elidor, Dove vs. karışık kullanmışımdır.
krem vesaire kullanıyor muydunuz hocam?
Eskiden kullanıyordum şuan bıraktım. Pek bir işe yaradığını görmedim.hocam benimki kıvırcık oldugu icin daha fazla kabarıyor ve cansız gozukuyor. bu durum için ne kullanabilirim acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
krem vesaire kullanıyor muydunuz hocam?