Valorant Oynarken İşlemci Isınması

Kötü bir soğutucudan güzel bir soğutucuya geçmişsin 70 derecelere kadar düşer.

• Beğen
Reaksiyonlar: r00t
bedne stock ryzen soğutucu vardı işlemcim r5 5600 aynı kule tipiyi aldım taktım stockta 90 lerde gezerken mersinin yazında kapalı odada klima açık değil kule tipiyle 73 in üstüne çıkmadı max yükte şu an aktif olarak kullanıyoru yine kapalı alan hava soğuk mersindeyim aldığım max 60 derece full yükte

• Beğen
selam dostlar valoranta alta verdiğim soğutucu ile 80-85 derece arası almam normalmi ve kule tipi soğutucu aldım sizce nasıl kaç derece düşer?

işlemcim: i5 12400f
kulandığım soğutu: https://www.itopya.com/fazeon-a1120lra-12cm-rgb-siyah-hava-sogutucu_u28340
aldığım kule tipi soğutucu: https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
kullandığın soğuıtucuya aliminyumu koklatarak koyuyorlar. neerden biliyorum aynısından hazır sistem satın aldım yanında geldi deneyip çıkarmam 5 dk sürdü. vedalaştık :D

kullandığın soğuıtucuya aliminyumu koklatarak koyuyorlar. neerden biliyorum aynısından hazır sistem satın aldım yanında geldi deneyip çıkarmam 5 dk sürdü. vedalaştık :D
hocam şuan kule tipi soğutucusu elime ulaştı ama takmasını bilmediğim için bilgisayarcıya götürecem yoksa valorant gibi oyunlarda ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bedne stock ryzen soğutucu vardı işlemcim r5 5600 aynı kule tipiyi aldım taktım stockta 90 lerde gezerken mersinin yazında kapalı odada klima açık değil kule tipiyle 73 in üstüne çıkmadı max yükte şu an aktif olarak kullanıyoru yine kapalı alan hava soğuk mersindeyim aldığım max 60 derece full yükte
sağolun bilgi verdiğiniz için

hocam şuan kule tipi soğutucusu elime ulaştı ama takmasını bilmediğim için bilgisayarcıya götürecem yoksa valorant gibi oyunlarda ısınıyor

takması basit youtubeden bak öğren

• Beğen

Bu video izle kolay zaten kendinde yapabilirsin aslında.

Geri