Reverse beyaz argb fan önerebilir misiniz? ? bütçe maks 1500tl

WestnighT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Bütçe
1500
Arkadaşlar kasam için reverse fana ihtiyacım var, akvaryum kasa kullanıyorum ve kasanın fanları pwm değil anakartımda da voltaj dc modu yok kafa ütülüyor fanlar.
2 tane ARGB beyaz reverse fana ihtiyacım var, yardımcı olabilecek var mı ?

Asiahorse fanlarda var fakat ne kadar kaliteli muamma.
kabloları genelde kaliteli oluyor asiahorse'un fakat fanlarına güvenilir mi? emin değilim bende sağolun öneri için bu ara. Başka modellerde var mı bildiğiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka modellerde varmı bildiğiniz ? biraz daha fazla seçenek varsa daha iyi olur karar verme açısından.

kabloları genelde kaliteli oluyor asiahorse'un fakat fanlarına güvenilir mi? emin değilim bende sağolun öneri için bu ara. Başka modellerde var mı bildiğiniz ?
Olsa önerirdim fakat reverse fanlar çok az var.Corsair Rs120 var fakat sessiz olmadığı şikayeti fazla.Sessizliğini geçtim öyle olsa bile bu sefer cfm değeri çok düşük oluyor.Almışken 55 60 almak en mantıklısı.Asiahorse kullanmadım bilmiyorum o yüzden.Kağıt üstünde iyi ama uzun vadede ne kadar iyi olur

Thermalright fanları iyidir güzeldir fp ama hem kolay bozuluyor hem sesli ama hava akışı gayet iyi kasada sıcak hava birikmiyor ama sorun şu ki 7-8 ay sonra bozuluyor yani bende öyle oldu 120mm 1 tane egzoz fanım bozuldu faturasını bulamadığım için mecbur çöpe attım sonra 140mm aldım şimdi ondan da takırtı sesi geliyor sanki bir şey çarpıyor gibi söktüm taktım vidaları iyi sıktım kablo değiyor mu diye baktım yok direkt fandan geliyor ses şimdi de gaming gen tr ye ulaşmaya çalışıyorum garanti için. bu arada sonradan 3lü set halinde fan aldım biri aşırı ötüyor yüksek rpm de 900rpm altına düşürdüm anca ses kesildi.

Thermalright fanları iyidir güzeldir fp ama hem kolay bozuluyor hem sesli ama hava akışı gayet iyi kasada sıcak hava birikmiyor ama sorun şu ki 7-8 ay sonra bozuluyor yani bende öyle oldu 120mm 1 tane egzoz fanım bozuldu faturasını bulamadığım için mecbur çöpe attım sonra 140mm aldım şimdi ondan da takırtı sesi geliyor sanki bir şey çarpıyor gibi söktüm taktım vidaları iyi sıktım kablo değiyor mu diye baktım yok direkt fandan geliyor ses şimdi de gaming gen tr ye ulaşmaya çalışıyorum garanti için. bu arada sonradan 3lü set halinde fan aldım biri aşırı ötüyor yüksek rpm de 900rpm altına düşürdüm anca ses kesildi.
İki fanında modelini söyler misiniz?

Hocam revers modelde lian li iyidir fakat fiyatlı
hocam ben lian li yi açıkçası kazık buluyorum, teknolojik maharet iyi malı uygun fiyattan sunmakta bence ve lian li 3 fan için 2. el r5 5500 5600 fiyatı istiyor yurt dışında, türkiyede 3 fanını almak benim işlemciden pahalı. Böyle fan alacağıma almam daha iyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

niye oldu bilmiyorum ama benim sistemde de var kule tipi soğutucusu ve en sessiz çalışan fan thermalrightın, yurt dışı incelemelerinde de çok iyi gözüküyor fanları o yüzden sevmiştim ama söylediğiniz iyi oldu sağolun, belki fan modellerinde sıkıntı varsa onlardan almayalım. inşallah sizin sorununuz da çözülür bir an önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri