Shein indirimli ürünler

6 şubattan kasıt son sipariş tarihimi yoksa ürünün gümrüğe ulaştığı gün mü esas alınacak acaba? bugün mesela siparis edilen ürünler geçecek mi? bilgisi yada fikri olan varmı? düzenleme gerekecek diye düşünüyorum binlerce insanın siparişini rehin almazlar sanirim 7 şubatta gelse bile.
6 Şubat son sipariş tarihi falan değil yoksa o zaman millet niye 2-3 haftadan önce versin. 6 Şubattan itibaren aldığın her 1 TL ürün için vergi beyannamesi gibi türlü türlü işlemlerle binlerce lira vergi ödemek zorunda kalacağız. Şu an ürün sipariş vermek çok riskli gelmeme ihtimali yüksek o yüzden ona göre ürün al. Bugün verirsen gümrükten 6 şubattan önce de gelebilir ondan sonra da.
 
Sheinden bilmem kaç ürün aldım ilk aldıklarım gelmeyip yeni aldıklarım gelmiş, ilk aldıklarım ne oldu aras bey 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az kargo falanda değil uğraştırmazlar inş
 
Sheinden bilmem kaç ürün aldım ilk aldıklarım gelmeyip yeni aldıklarım gelmiş, ilk aldıklarım ne oldu aras bey 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az kargo falanda değil uğraştırmazlar inş
Benim bir ürün 45 günde geldi 😀
 
8 günde geldi bir kargom ama diğerleri muhtemelen gelmeyecek kolay kolay
 
çok abartıyorsunuz kargo meselesini 19 gün var neredeyse daha ben bugün yarın bile sipariş vermeyi düşünüyorum
sorun şu ki 19 gün önce verdiğim sipariş daha gümrükten geçemedi, henüz yasa çıkmamıştı yoğunluk falan da yoktu. diğerleri de böyle olursa ne olacak acaba.
 
Geri
Top