Yedek skatez yok muydu onun kutusunda? Yoksa dot skatez almanızı tavsiye edebilirim.Rez banada skatez lazım aynı mouse
www.klassegear.com
ulugames.com.tr
olsaydı çöpe atmazdım kutusunu :/ teşekkürler tavsiye içinYedek skatez yok muydu onun kutusunda? Yoksa dot skatez almanızı tavsiye edebilirim.
Hocam onun skatezini Türkiye de bulmak zor, yurt dışı alışveriş de sıkıntı. Dot skatez al rahatına bak.olsaydı çöpe atmazdım kutusunu :/ teşekkürler tavsiye için
aldım yeşillerden mouse padde aldım arkadaşın attığı linktenHocam onun skatezini Türkiye de bulmak zor, yurt dışı alışveriş de sıkıntı. Dot skatez al rahatına bak.
apexte var kanki skatezden emin değilim ama grip tape vardı üşenmezsem kutuyu açıp bakarım sıfır duruyor hala apex açılmadı kutuYedek skatez yok muydu onun kutusunda? Yoksa dot skatez almanızı tavsiye edebilirim.
Ben apex kullanıyorum onda yedekler var, pro yu bilmiyordum işte.apexte var kanki skatezden emin değilim ama grip tape vardı üşenmezsem kutuyu açıp bakarım sıfır duruyor hala apex açılmadı kutu
pro kutu boş kullanıyorum dongle mouse kablo var sadece kutuların tipi kalitesi bile çok farklıBen apex kullanıyorum onda yedekler var, pro yu bilmiyordum işte.