lewishamiltonz
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
1080p 200hz olan sanırım. bence başka seçeneklere bakılabilir. özellikle lenovo ve gigabyte ın monitörleri iyi. ama sisteminiz nedir brlki 2k yı kmaldırır bütçeye uygun çok güzel bi önerim olur. veya ne tür oyunlar oynuyosunuz fps rekabetçi mi yoksa keyif odaklı mıAsus TUF Gaming VG259Q5A modelini beğendim almayı düşünüyorum fakat ekstra önerebileceğiniz bir monitör veya kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
9060xt 16gb 7500f 16gb ram keyif odaklı ama arada fps oyunu oynarım1080p 200hz olan sanırım. bence başka seçeneklere bakılabilir. özellikle lenovo ve gigabyte ın monitörleri iyi. ama sisteminiz nedir brlki 2k yı kmaldırır bütçeye uygun çok güzel bi önerim olur. veya ne tür oyunlar oynuyosunuz fps rekabetçi mi yoksa keyif odaklı mı
bence 2k monitör al sistemin de yeterli. önerdiğim monitör 180hz bence gayet yeterli. yanına bi nb f80 monitör kolu çek ben çok memnundum eminim sende memnun kalırsın. detaylı sorun olursada yanıtlarım kurcaladım baya ve 1.5 sene kullandım9060xt 16gb 7500f 16gb ram keyif odaklı ama arada fps oyunu oynarım
2k da bakıyordum ama kararsızdım 2kda birde bnu çok tavsiye ediyorlar https://www.sinerji.gen.tr/koorui-2...ayport-freesync-ips-2k-gaming-monitor-p-56370bence 2k monitör al sistemin de yeterli. önerdiğim monitör 180hz bence gayet yeterli. yanına bi nb f80 monitör kolu çek ben çok memnundum eminim sende memnun kalırsın. detaylı sorun olursada yanıtlarım kurcaladım baya ve 1.5 sene kullandım
valla hocam deneyimlemediğim bi marka. ben kullandığımı öneririm monitörde. çok fazla alıp iade ettiğim model oldu çünkü. kağıt üstünde yazanla monitör alınmıyo. alanların memnun olduğu bi marka ama arada sorun duydum da bi marka. monitör markaya göre değil de bence modele göre değerlendirilmeli. ne msi monitörler denedm leş di hepsi. ben monitör ayağı dışında her şeyinden çok memnun kaldım. şuan kullandığım monitörden daha iyi bi paneli var o kaliteyi oled dışında deneyimelrimde bulamadım daha2k da bakıyordum ama kararsızdım 2kda birde bnu çok tavsiye ediyorlar https://www.sinerji.gen.tr/koorui-2...ayport-freesync-ips-2k-gaming-monitor-p-56370
Merhabalar gecen hafta aldım sıfır 6k ya teknosa dan .. Monitör çok iyi özellıkleri ve renk ayarları olsun. Gercek 200hz 0,3 msAsus TUF Gaming VG259Q5A modelini beğendim almayı düşünüyorum fakat ekstra önerebileceğiniz bir monitör veya kullanıcı yorumlarını bekliyorum.
hocam bende aldımda hiç açıp kullanmaya şansım olmadı sizinkinde ölü piksel vesaire çıktı mı?Merhabalar gecen hafta aldım sıfır 6k ya teknosa dan .. Monitör çok iyi özellıkleri ve renk ayarları olsun. Gercek 200hz 0,3 ms