stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne geçmedi hesabınadün akşam aldım daha geçmedi hesabıma
Sipariş Durumu:
Kargoya teslimatı bekliyor.
ne geçmedi hesabınadün akşam aldım daha geçmedi hesabıma
Paraf para
Hocam direk alışverişi yaptıktan sonra mesaj gelmesi lazım şu kadar paraf para kazandınız diye. Mesaj geldiyse endişe etmeyin gelmediyse sıkıntı olabilir.Paraf para
Mesaj gelmediHocam direk alışverişi yaptıktan sonra mesaj gelmesi lazım şu kadar paraf para kazandınız diye. Mesaj geldiyse endişe etmeyin gelmediyse sıkıntı olabilir.
Yapmayın bunu, sorun o olunca size kart vermek için bilgilendirme yaparlar limit düşürünce geri arttırmıyorlar da düşük limitle kalınır öyle.Hocam Ziraat limitini düşürüp kartı öyle çıkarmayı denedin mi? Çözüm oluyor bazen
Hocam ben sabaha karşı 04.23'de alışveriş yaptım aynı saniye geldi. Puan bir gün sonra yüklendi. Bir arayıp sorun isterseniz.Mesaj gelmedi
Yapmayın bunu, sorun o olunca size kart vermek için bilgilendirme yaparlar limit düşürünce geri arttırmıyorlar da düşük limitle kalınır öyle.
Valide 2. Maaşını garantiye taşıyacaktı 400bin lira limit düşürdük bankanın içinde genede kredi kartı çıkmadı maaşı taşıyamadık değerlendirme için 1 2 ay geçmesi gerekiyor dedi bankalar birliğine düşmesi için limiti düşürdüğün bankadan tekrar yükseltebilirsin ama başka bankaysa beklemen lazım.Ne alakası var kaç kere limit düşürüp sonrasında istediğim gibi artırdım?
Valide 2. Maaşını garantiye taşıyacaktı 400bin lira limit düşürdük bankanın içinde genede kredi kartı çıkmadı maaşı taşıyamadık değerlendirme için 1 2 ay geçmesi gerekiyor dedi bankalar birliğine düşmesi için limiti düşürdüğün bankadan tekrar yükseltebilirsin ama başka bankaysa beklemen lazım.
SMS'in ekran görüntüsünü atabilirmisinHocam direk alışverişi yaptıktan sonra mesaj gelmesi lazım şu kadar paraf para kazandınız diye. Mesaj geldiyse endişe etmeyin gelmediyse sıkıntı olabilir.
Hocam ben sabaha karşı 04.23'de alışveriş yaptım aynı saniye geldi. Puan bir gün sonra yüklendi. Bir arayıp sorun isterseniz.
Gelmediyse ne yapalımMesaj gelmedi
Sana da mesaj geldi miMaaş taşıma olaylarındaki durumu bilemem ama ben sık sık farklı banka limitlerimi artır/düşür yapıyorum hiçbir engelle karşılaşmadım henüz
Sana da mesaj geldi mi