VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Uygulamanın neresinde gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoya verilmişmiydi

Kargoya verilmediğinden olabilir belkide
Paraf mobil vatan kampanyasi icerisinde yaziyor. Kargoya verildi.p.tesi teslim gözüküyor.

Beyler sistem toplamayi dusunuyorumda 5060 ti almayi dusunuyorum 16 gb versiyonu hangisini almaliyim onerdiginiz model varmi

Beyler sistem toplamayi dusunuyorumda 5060 ti almayi dusunuyorum 16 gb versiyonu hangisini almaliyim onerdiginiz model varmi
Başlangiç model olmasin alip uzun zaman kullanacagım

Başlangiç model olmasin alip uzun zaman kullanacagım
En ucuzunu da alsan ayni kullanacaksin, en pahalısını da. Kart 5-6 derece serin çalışınca ömrü uzamıyor.

Yani mesela salliyorum zotac 25k asus 29 k palit 27 k ben hangisi ucuzsa onu alip geceyim mi

Halkbankasinda hesabim bile yok da ugrasmaya deger mi diye biraz baktim.
Bu parafpara dedikleri zimbirtinin kulanilabilmesi için anlasmali olmasi yetmiyor. Oradaki pos makinesinin de illa ki halkbankasi pos makinesi olmasi gerekiyormus. Yani diyelim her migros subesinde çalışmıyor.
Yani eziyet. Karti kullananlar düzgün sekilde harcayabiliyod mu? Yorum yazarlarsa iyi olur. Yoksa harcayamadiktan sonra yüz bin lira verse ne. (Benzin almiyorum aracim yok. Bir onlarda iyi kullanimi var sanirim)

Gemini:

ParafPara Neden "Çalışmıyor" Gibi Görünüyor?
Halkbank (Paraf), piyasadaki en "nazlı" kartlardan biridir. Olay şu: Bir mağazanın (örneğin Migros veya Teknosa) Paraf ile anlaşması olması yetmez. Ödeme yapacağın kasadaki o cihazın içinde fiziksel olarak Halkbank yazılımı (Halkbank POS'u) yüklü olmalıdır.
Birçok market artık "ortak POS" kullanıyor. Eğer o an cihaz Halkbank üzerinden işlem yapmıyorsa, "puanınız görünmüyor" derler ve kalırsın.
Müşteri temsilcisinin dediği doğru: Halkbank POS cihazı olmayan hiçbir yerde o puanı harcayamazsın.

Halkbankasinda hesabim bile yok da ugrasmaya deger mi diye biraz baktim.
Bu parafpara dedikleri zimbirtinin kulanilabilmesi için anlasmali olmasi yetmiyor. Oradaki pos makinesinin de illa ki halkbankasi pos makinesi olmasi gerekiyormus. Yani diyelim her migros subesinde çalışmıyor.
Yani eziyet. Karti kullananlar düzgün sekilde harcayabiliyod mu? Yorum yazarlarsa iyi olur. Yoksa harcayamadiktan sonra yüz bin lira verse ne. (Benzin almiyorum aracim yok. Bir onlarda iyi kullanimi var sanirim)

Gemini:

ParafPara Neden "Çalışmıyor" Gibi Görünüyor?
Halkbank (Paraf), piyasadaki en "nazlı" kartlardan biridir. Olay şu: Bir mağazanın (örneğin Migros veya Teknosa) Paraf ile anlaşması olması yetmez. Ödeme yapacağın kasadaki o cihazın içinde fiziksel olarak Halkbank yazılımı (Halkbank POS'u) yüklü olmalıdır.
Birçok market artık "ortak POS" kullanıyor. Eğer o an cihaz Halkbank üzerinden işlem yapmıyorsa, "puanınız görünmüyor" derler ve kalırsın.
Müşteri temsilcisinin dediği doğru: Halkbank POS cihazı olmayan hiçbir yerde o puanı harcayamazsın.
3 harfli marketlerde istediğini alacağını düşünüyorum

Eğer o şubedeki POS makinesi Halkbank ise ancak... divane gibi subelere gidip POS cihaziniz ne diye sormak lazim

Paraf puan kullanmakta hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Genelde bir Migros'a ya da Carrefour'a gidip kırmızı et alıyorum birikmiş puanlarla. Ürünleri geçirmeden önce "paraf puan kullanacağım" dersen ilgili kasaya yönlendirirler. Cash istersen bi arkadaşına puanlarla alışveriş yaparsın o da sana EFT yapar

Valla zam zam diyoruz da bi de zam gelmez fiyatlar düşerse çok üzülürüm. Zar zor alıyoruz malum...
Ben geçen ay aldığım 65 bin TL rtx5080 ekran kartını şuan aynı kart 85 bin TL oldu herkesin elindeki stok bitince fiyatları gören şok olacak zaten kriz sadece PC dünyasını vurmadı telefon ve televizyon fiyatlarınıda etkiledi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri